Skip to main content

Tekstiilityöntekijöitä Turun Artukaisiin

Tekstiilityöntekijöitä Turun Artukaisiin (EI SOL Pesulaan)


Etsimme nyt asiakkaallemme tekstiilityöntekijöitä Turun Artukaisiin kokopäivätöihin. Töitä on arkipäivisin kahdessa vuorossa, viikonloput ovat vapaat. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita, sillä töihin perehdytetään huolellisesti. Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan toki eduksi. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin joulukuun loppuun, mahdollisesti halutessasi pidempään. Työt ovat sekä lika- että puhtaalla puolella. Työ sisältää tehtäviä pakkauksesta viikkaukseen, mankelointiin tai esimerkiksi robotilla olemiseen.

Työn menestykselliseen suorittamiseen tarvitaan suomenkielen taitoa, oma-aloitteisuutta, reippautta työntekoa kohtaan, riittävää fyysistä kuntoa sekä valmiutta kaksivuorotyöhön. Työpaikka on tunnettu hyvästä työilmapiiristä, reiluista esimiehistä ja kattavasta perehdytyksestä, jonka vuoksi monet työntekijät viihtyvät tässä työpaikassa pitkään. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Johanna Eskola ([email protected]) Palkkaus on Avainta ry:n työehtosopimuksen mukainen. SOL tarjoaa työntekijöille koeajan jälkeen myös liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen maksimissaan 240 €/vuosi, min. työaika 15(h/vko).

Haku alkaa 25. syyskuuta 2024 ja päättyy 25. lokakuuta 2024, klo 00.00 (Europe/Helsinki)SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekstiilityöntekijöitä Turun Artukaisiin

Turku
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti