Skip to main content

Työpaikka korkeuksissa

Haemme nyt asiakasyrityksillemme telineasentajia Jyväskylään ja Keski-Suomen työmaille. 

Tehtävänkuva tarjoaa monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Työpäivääsi voi kuulua telinetöiden lisäksi myös muita rakennusalan tehtäviä. Pääset työskentelemään erilaisten projektien parissa vaihtelevissa kohteissa rakennustyömailla sekä teollisuus- ja huoltokohteissa. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta telineasentajan tehtävistä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä. Työskentelyä helpottaa hyvä fyysinen kunto ja valmius työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa, myös korkealla. Telineasentajana varmistat, että telineiden käyttäjillä on turvallista työskennellä ja ne täyttävät turvallisuusvaatimukset. Katsomme eduksi telineiden sääsuojaustyöt, mutta se ei ole vaatimus työnsaannille.

Saatat olla etsimämme, mikäli sinulta löytyy tarkka ja huolellinen työskentelyote ja omaat positiivisen asenteen. Työllistymisen edellytyksenä on täysi-ikäisyys ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oma auto helpottaa työmaille kulkemista, mutta se ei ole edellytys. Mahdollisuuksien ja tilanteen mukaan käytössäsi voi olla myös työauto, jolla kuljet työmaalle. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Jyväskylässä ja lähiseuduilla. Asiakasyrityksemme panostaa työturvallisuuteen ja he varmistavat, että käytössäsi on hyvät työvälineet turvalliseen telinetyöskentelyyn.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa! Palkkauksessa käytämme rakennusalan työehtosopimusta, joka sijoittuu työkokemuksesi mukaan noin 13,45€/h - 17,67 €/h sekä TES mukaiset lisät. Lisäksi saat käyttöösi meiltä hyvät työvarusteet. WorkPowerilla työntekijän apuna on innostunut ja huolehtiva Jyväskylän raksatiimi, johon kuuluu Anniina, Heidi ja Jouni. Meidät saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Rekrytointiprosessi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhön ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Työtä tehdään vuokratyösuhteessa. Töiden aloitus ja kesto määräytyvät asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaan. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemuksesi jo tänään palkkatoiveesi kera tai soita! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa arkisin (klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-konsultti
[email protected] / 040 531 4419

Avainsanat: rakennus, telineasentaja, Jyväskylä, Keski-Suomi, työpaikka, raksa


Hae työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Telineasentaja

Jyväskylä
Jämsä
Laukaa
40950 Muurame
Äänekoski
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti