Skip to main content

Teollinen muotoilija

Etsimme nyt Creo Centerille teollista muotoilijaa modernien tuotteiden ja innovatiivisten ratkaisujen pariin Espooseen, Turkuun tai Tampereelle.

Muotoilijana roolisi ytimessä on fyysisten tuotteiden kehittäminen käyttäjälähtöisesti. Toimit osana tuotekehitystiimiä ja pääset toteuttamaan erilaisia teknologiaprojekteja niin tuotemuotoilun, graafisen suunnittelun kuin pakkaussuunnittelun parissa. Työskentelet muodon, estetiikan, värien, materiaalien, pintojen sekä käyttöliittymien parissa erilaisissa asiakasprojekteissa ja yhdistät työssäsi sujuvasti tuotteen visuaalisuutta, käytettävyyttä sekä teknisiä vaatimuksia. Tuotemuotoilun tehtävissä otat osaa uusien tuotteiden konseptointiin, muotoiluun ja tuotteiden lopullisten 3D-pintojen mallintamiseen. Graafiset suunnittelutehtävät painottuvat visuaalisten konseptien luomiseen asiakkaiden tavoitteiden pohjalta. Pakkaussuunnittelussa huomioit vahvasti käytännön toiminnallisuudet, kustannustekijät sekä visuaalisuuden ja kokonaisvaltaisen käyttäjäkokemuksen.

Miksi Creo Centerille?

Creo Center on monialainen tuotekehityskumppani organisaatioille, jotka haluavat onnistua uusilla innovaatioilla tai edistämällä nykyisten tuotteiden kehitystä. Laajan palveluportfoliomme avulla pystymme tarjoamaan korkeatasoista suunnittelua eri alojen tuotekehityshankkeisiin ja olemaan strateginen kumppani sekä paikallisille että kansainvälisille yrityksille. Asiakkaitamme ovat pääasiassa tuotekehityksen huippuorganisaatiot, johtavat valmistavan teollisuuden yritykset sekä innovatiivisia tuoteideoita kehittävät startupit. Creo Center on osa useasta tytäryhtiöstä koostuvaa Creo Groupia, joka on yli 130 asiantuntijan palveluorganisaatio. Kasvutarinamme on huikea, olemme usean palvelualueen osalta toimialamme edelläkävijöitä, ja tahtotilamme on kasvaa ja kehittyä entisestään yhdeksi merkittävimmistä tuotekehitysorganisaatioista Pohjoismaissa niin tuotekehityksen osa-alueilla kuin tuotekehityslähtöisen digitaalisen siirtymän toteuttajana.

Tuotemuotoilijana tulet osaksi innovatiivista ja asiantuntevaa työyhteisöä, jossa monialainen tuotekehitysyhteistyö toteutuu aidosti. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja jotta pystyisit tekemään työtäsi parhaalla mahdollisella tavalla, tuemme sen tekemistä uusimmilla työvälineillä ja ohjelmistoilla. Työsuhde-etuina tarjoamme lounasedun, puhelinedun, työmatkaedun tai työsuhdepyörän sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen - Espoon toimistollamme on myös työntekijöiden käytössä oleva kuntosali. Modernit toimitilamme tarjoavat inspiroivan ympäristön, jossa nykyaikainen muotoilu ja avoin ilmapiiri luovat hyvät puitteet työn tekemiseen.

Millaista henkilöä etsimme?

Teollisen muotoilijan rooli soveltuu parhaiten henkilölle, jonka osaamisessa yhdistyy luovuus, tekninen näkemys sekä ongelmanratkaisukyky. Osaat muuttaa ideat innovaatioiksi ymmärtäen, että onnistuneen tuotteen takaa tyytyväinen käyttäjä. Toimit luovasti yhteistyössä eri alueiden asiantuntijoiden kanssa ja ymmärrät tuotekehityksen kokonaisuuden myös oman osaamisalueesi ulkopuolelta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja joustavasti asiakasrajapinnassa havainnollistaen ehdotuksiasi visuaalisin ja teknisin keinoin. Vuorovaikutat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja pystyt toimimaan myös kansainvälisessä toimintaympäristössä. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka osaa hyödyntää työssään parametristä 3D-ohjelmistoa (esimerkiksi Creo, Solidworks) ja taitaa myös Adoben ohjelmistot osana visuaalista suunnittelua. Näemme etuna aikaisemman taustan tai kiinnostuksen palvelumuotoilun tai UX/UI-suunnittelun tehtäviin.

Olisitko sinä uusi tiimimme jäsen?

Jos haluat jutella tehtävästä lisää, kysymyksiisi vastailee mielellään Industrial Design Managerimme Jussi Ruohonen, p. 050 3026 897. Tavoitat Jussin tiistaina 15.10. klo 12-13 sekä tiistaina 22.10. klo 12-13.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 27.10. Toivomme saavamme tutustua myös portfolioosi, jonka voit liittää hakemukseesi esimerkiksi linkkinä. Koska toivomme löytävämme uuden jäsenen tiimiimme mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teollinen muotoilija

Espoo
Tampere
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti