Skip to main content

Teollisuusmaalari korkeapainemaalaukseen

Etsimme ammattitaitoista teollisuusmaalaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Maalaustyö Levander on erikoistunut maalauspalveluiden alihankintaan, tarjoten osaavaa työvoimaa konepaja- ja metalliteollisuudelle. Toimimme asiakkaidemme tiloissa, käyttäen tarvittaessa heidän laitteistoaan esimerkiksi kiireapuna, sairauslomasijaisuuksissa tai sesonkiaikana. Etsimme nyt osaavaan ja tiiviiseen tiimiimme uutta vahvistusta.

Työtehtäviisi kuuluu korkeapainemaalaus sekä maalausta edeltävät ja viimeistelevät työvaiheet, lisäksi hoidat monipuolisia maalaamon muita tehtäviä konepajateollisuuden parissa.

Odotamme sinulta kokemusta korkeapainemaalauksesta, luotettavuutta, yhteistyötaitoja ja halua oppia sekä kehittyä työssäsi. Suomen kielen hyvä osaaminen on tehtävässä välttämätöntä. Aiempi kokemus kattonosturien ja trukkien käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Työympäristömme on viihtyisä ja tutkitusti hyvinvoiva. Lisäksi tarjoamme normaalia kattavamman työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen.

Työaika on tällä hetkellä päivävuorossa, maanantaista perjantaihin (37,5h/viikko). Pääset työskentelemään osana arvostettua alihankintakumppania, joka tunnetaan toimitusvarmuudestaan ja laadukkaista tuotteistaan. Projektimme kulkevat aina "Ideasta maaliin", ja laadukas työnjälki on toimintamme ydin.

Jos koet, että asenteesi ja osaamisesi sopivat tähän tehtävään, älä epäröi ottaa yhteyttä! Teetämme työnäytteen ennen työsopimuksen allekirjoitusta. Tule vahvistamaan joukkoamme ja kehittämään ammattitaitoasi kanssamme! Tehtävä alkaa henkilöstövuokrauksena Valo HR Oy:n kautta ja siirtyminen asiakkaan kirjoille tapahtuu sovitusti koeajan jälkeen. Jätäthän hakemuksen pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Tutustu Valo HR Oy:n tästä.

Valo HR Oy
Miia Roisko
040 822 6575
[email protected]

Jätä hakemus: https://ura.valohr.fi/jobs/5037689-teollisuusmaalari-korkeapainemaalauks...
Yhteystiedot: https://ura.valohr.fi/jobs/5037689-teollisuusmaalari-korkeapainemaalauks...
Miia Roisko, Puh: 0408226575, HR-konsultti, [email protected]
Työpaikan osoite: Hepolammintie 17-19, 33720 Tampere
Palkkaus: Osaamisen ja kokemuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 01.10.2024 19:32
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 19635bb1-c25a-493a-a9fe-6aaf0a6f0a89

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teollisuusmaalari korkeapainemaalaukseen

Valo HR Oy
Tampere
Pirkanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti