Skip to main content

Teollisuussiivoojia Joensuuhun

Etsitkö lisätyötä? Etsimme teollisuussiivoojaa Joensuuhun elokuusta alkaen loppuvuodeksi.

Haemme asiakkaalle TEOLLISUUSSIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen alustavasti joulukuun 2024 loppuun asti.

Työtehtävä: Tehtävänäsi on teollisuuslaitoksen siivous, tuotantojätteiden ja roskien poisto tuotantoalueilta sekä muu mekaaninen kunnossapito. Olet osa teollisuussiivoustiimiä, johon kuuluu sekä Baronalaisia, että asiakasyrityksen omaa väkeä. Työ on fyysistä ja tekevää työtä.

Erikoistaidot: Sinulta vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tämä on nopea suorittaa esimerkiksi 1 päivän verkkokurssina.

Työtehtävässä VAADITAAN sujuva suomen kielen taito työpaikan työturvallisuusohjeistusten vuoksi.

Sinulta toivotaan: Olet fyysisestä työstä pitävä, järjestelmällinen ja huolellinen tekijä. Sinut perehdytetään tehtävään, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työvuoromalli: TIISTAISIN 06:00-10:00 sekä KESKIVIIKKOISIN 06:00-14:00.

Palkkaus: Paikallinen asiakkaan TES, 12,10€/h.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti elokuun aikana ja tarve ainakin vuoden loppuun. Sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta myös vuoden vaihteen jälkeen.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, [email protected]

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Hae paikkaa viimeistään 04.08.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teollisuussiivoojia Joensuuhun

Barona Teollisuus
Joensuu
80710 Kontiolahti
83100 Liperi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti