Skip to main content

Teol­li­suus­työn­te­ki­jä kesäk­si Joke­laan!

Haem­me asia­kas­yri­tyk­sel­lem­me teol­li­suus­työn­te­ki­jää kesä­töi­hin Tuusu­laan Joke­laan!

Työ on todel­la fyy­sis­tä ja vaa­tii eri­tyi­sen hyvän fyy­si­sen kun­non! Toi­vom­me sinul­la ole­van aiem­paa koke­mus­ta fyy­si­ses­tä työs­tä, kuten varas­to­työs­tä tai raken­nusa­lal­ta. Olet oma-aloit­tei­nen, kyke­net itse­näi­seen työ­hön ja sinul­la on malt­tia seu­ra­ta ohjei­ta! 

Työ on vuo­ro­työ­tä, joka tapah­tuu aamu- ja ilta­vuo­rois­sa. Työ­vuo­rot sijoit­tu­vat arki­päi­vil­le. 

Työt alka­vat heti sopi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä ja työt kes­tä­vät elo­kuun / syys­kuun lop­puun sopi­muk­sen mukaan. Päi­vä­mää­rät on mah­dol­lis­ta sopia työn­te­ki­jän kans­sa. Työ sopii hyvin esi­mer­kik­si myö­häi­sek­si kesä­työk­si opis­ke­li­jal­le!

Eduk­si kat­so­taan työ­tur­val­li­suus kort­ti. Eduk­si työn­te­ki­jäl­le on oma auto, sil­lä se hel­pot­taa töi­hin kul­ke­mis­ta!

Menes­tyt työs­sä­si, kun:

  • Sinul­la on hyvä suo­men kie­len tai­to
  • Sinul­la on aiem­paa koke­mus­ta fyy­si­ses­tä työs­tä
  • Hyvä asen­ne työn teke­mi­seen ja sinul­la on hyvät tii­mi­työ­tai­dot
  • Pys­tyt sitou­tu­maan työ­hön kesän ajak­si
  • Työs­sä vaa­di­taan huo­lel­li­suut­ta ja tark­kuut­ta

Työt alka­vat heti sopi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä! Lähe­tä hake­mus ja CV pikai­ses­ti haku­lin­kin kaut­ta! Pel­käs­tään säh­kö­pos­tiin lähe­tet­ty­jä hake­muk­sia ei huo­mioi­da.

Lisä­tie­to­ja teh­tä­väs­tä antaa Noo­ra Civil, [email protected], 050 502 7179.

Win­pro Hen­ki­lös­tö­pal­ve­lut aut­taa löy­tä­mään oikeat ihmi­set ja sovit­taa hei­dät yhteen sopi­van työ­pai­kan kans­sa ympä­ri Suo­mea. Kaut­tam­me löy­dät jat­ku­vas­ti uusia avoi­mia työ­paik­ko­ja, joten pysy kuu­lol­la -  saa­tat löy­tää unel­mie­si työ­pai­kan avul­lam­me. Tar­joam­me monen­lai­sia työ­mah­dol­li­suuk­sia eri aloil­la ympä­ri Suo­men. Kun olem­me rin­nal­la­si, teem­me par­haam­me löy­tääk­sem­me kiin­nos­tuk­se­si ja tai­to­je­si mukai­sen työ­pai­kan. Työs­ken­nel­les­sä­si meil­lä, saat aina nime­tyn yhteys­hen­ki­lön, johon voit olla yhtey­des­sä mis­sä vain työ­hön liit­ty­vis­sä asiois­sa. Haluam­me aut­taa sinua ja olla muka­na mat­kas­sa­si meil­lä Win­prol­la! 

Teki­jää vail­le val­mis.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti