Skip to main content

Terminaalityöntekijöitä

    Terminaalityöntekijöitä

    Etsimme asiakasyrityksellemme Seinäjoelle terminaalityöntekijöitä osa- / kokoaikaisiin työsuhteisiin. Rekrytoinnit suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksemme ja Wulff Worksin kanssa, mutta hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works työkuormituksen keskittämiseksi. Riippuen työtehtävästä, työ saattaa olla joko päivätyötä tai ilta-aikaan tapahtuvaa työtä. Aamuvuoron työt alkavat klo 7:30 ja iltavuoron työt alkavat klo 17.

    Tehtäviin valitut henkilöt tulevat työskentelemään terminaalitöiden parissa. Terminaaliin tuodaan rekalla tavaraa, mm. elintarvikepakkauksia. Terminaalissa työntekijät keräilevät oikeat tavarat oikeisiin paikkoihin lähteväksi heidän asiakkailleen. Työ vaatii normaalia fyysistä kuntoa. Painavimmillaan laatikot saattavat painaa n. 20 kg. Laatikoita siirrellään ja niitä nostellaan lavalle useampi laatikko päällekkäin. Noudatettava työehtosopimus tässä työssä on kaupan alan TES ja minipalkka 12,45 e/h. Lisäksi viileässä työskentelyssä maksetaan 7 prosentin olosuhdelisää. Työtä tehdään tiiminä ja työtehtävästä riippuen se voi olla joko päivätyötä tai ilta- / alkuyöpainotteista työtä. Riippuen työtehtävästä ja terminaalin työtilanteesta, työ saattaa olla välillä osa-aikaista. Kokemus on osoittanut, että työntekijämme tekevät terminaalissa pääsääntöisesti 5 pv/vko töitä, mutta hyvin satunnaisesti on ollut töitä myös vain 3 pv/vko. Hakijoilta edellytämme sujuvaa suomen kielen luku- ja puhetaitoa, normaalia fyysistä kuntoa ja erittäin hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työssä ei käytetä trukkia.

    Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä hakemus osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/8741307 ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

    Mikäli haluat tiedustella lisää, ota yhteyttä Ramiin:

    Rami Korpi
    041 732 5380
    [email protected]

    Wulff Works Oy

    Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

    Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti