Skip to main content

Terveydenhoitajan osa-aikatyö, Kinnula

Miltäs kuulostaisi työ, jossa voisit aloittaa heti, missä palkkaus on kohdillaan ja työn ohella voisit tehdä paljon muitakin asioita? Jatkahan lukemista, jos herättelimme kiinnostuksesi!

Haemme nyt valmistunutta Terveydenhoitajaa osa-aikaiseen sijaisuuteen Kinnulaan! Työn aloitus on mahdollisuuksien mukaan heti, mutta työn kestosta voidaan yhdessä sopia. Työvuorot ovat arkiaamuisin ja niitä on noin 2 päivää viikossa, joten aikaa jää paljon muullekin!

Mitä sinun työpäivääsi sitten kuuluu? Tulet muun muassa työskentelemään näiden työtehtävien saralla:

* Toimit luotettavana tiimin jäsenenä äitiys- ja lastenneuvolassa.
* Tärkeimmän työtehtäväsi on turvata odottavan äidin, sikiön ja vastasyntyneen terveys tukemalla vanhempia suuressa muutoksessa ja edistää ja ylläpitää koko perheen terveyttä ja hyvinvointia.
* Tulet päivittäin seuraamaan ja tukemaan lapsen kasvua ja kehittymistä, käymään läpi perheen terveystottumuksia ja tarvittaessa ohjaat ja neuvot perhettä muutoksien suhteen.
* Neuvolasta lapsi saa myös kansallisen rokotusohjelman mukaiset rokotukset, joten tulet antamaan myös rokotteita arkityössäsi.

Me emme etsi superihmistä, vaan henkilöä, jolla on aito kiinnostus toimia lasten ja perheiden parissa ja tarjota heille arvostavaa ja lämminsydämistä apua ja tukea. Jotta voit työllistyä tehtävään, tulisi sinun olla valmistunut terveydenhoitaja, jolla on Valviran rekisteri ja voimassa olevat lääkeluvat sekä rokotusluvat. Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä ei ole ehdotonta, mutta katsotaan eduksesi!

Nyt mietit ehkä tässä kohtaa, että kuulostaa hyvältä, mutta entäs palkkaus? Palkkauksesi tulisi olemaan 24e/h + 9% lomakorvaus.

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja haluammekin tavata sinut mahdollisimman pian näppärän etähaastattelun merkeissä! Toimimme myös apunasi ja tukenasi koko prosessin ajan, joten sinun ei tarvitse kuin nostaa jalat pöydälle ja odotella, että hoidamme kaiken puolestasi. Maksamme palkan aina 2 viikon välein, joten palkkakuittia ei tarvitse kauaa odotella. Jätä siis meille hakemus jo tänään, niin päästään juttelemaan työstä tarkemmin. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, kun sopiva henkilö löytyy!

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, niin lisätietoja saat sähköpostilla HR-konsultiltamme Sanni Heikkilältä arkisin osoitteesta: [email protected]

Jätä hakemus: https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=108608959
Työpaikan osoite: Kinnula, 43900
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 04.07.2024 14:49
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3ddbe874-b2fd-4708-b948-b465058e0547

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti