Skip to main content

Terveyskeskushammaslääkäri Valkeakoskelle

Pirkanmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollossa työskentelee yli 500 ammattilaista ja tarjoamme pirkanmaalaisille palveluja elämän eri vaiheissa. Etsimme nyt suun perushoidon eteläiselle vastuualueelle terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen toimeen. Tehtävä sijoittuu Valkeakosken hammashoitolaan. Tule joukkoomme tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä!

Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisen, toisiaan tukevan ja kehitysmyönteisen tiimin jäsenenä. Saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen muun muassa säännöllisten sisäisten koulutusten kautta. Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi vuosittainen Epassi-etu, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavat työterveyspalvelut.

Valkeakosken suun terveydenhuollossa työskentelee 7 hammaslääkäriä, 3 suuhygienistiä ja 13 hammashoitajaa. Käytössämme on WinHIT-tietojärjestelmä, Romexis-kuvanlukijajärjestelmä ja keskitetty ajanvaraus.

Terveyskeskushammaslääkärillä on mahdollisuus monipuoliseen työhön. Työssä on mahdollisuus hyödyntää oikomishoidon osaamista. Työtilamme ovat ajanmukaisesti varustetut ja toimivat. Valkeakosken hammashoitolassa on positiivinen ja kollegiaalinen työilmapiiri, jossa jokaisella on mahdollisuus oppia ja kehittyä. Meillä on mahdollisuus erikoishammaslääkärien konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena hammaslääkärin työsuhteeseen on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme laaja-alaista kliinistä osaamista, positiivista ja aktiivista työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Oikomishoidon osaaminen lasketaan työnhakijalle eduksi.

Työaika on kokoaikatyö, toimen koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta pian!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2333-24/fi_FI
Yhteystiedot: Vastaava hammaslääkäri Hertta Hentunen p.040 587 7482, [email protected]
apulaisylihammaslääkäri Marja-Liisa Kaltiokallio p.040 190 8919, [email protected].
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista [email protected].
Työpaikan osoite:
Palkkaus: LS
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 07.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 24.06.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5a206478-e8ce-4a7c-bfd3-8dd762c05d4f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti