Skip to main content

Terveyskeskuslääkäri, Keskustan terveysasema, Turku

Tarjolla on monipuolinen terveyskeskuslääkärin työ Keskustan terveysasemalla Turussa.

Työ sisältää sekä kiireetöntä että kiireellistä päiväaikaista vastaanottoa ja päiväaikaista päivystystyötä. Työskentelemme moniammatillisesti tiimimallilla. Lisäksi työhön kuuluu ns. sektorityötä, joka on useimmiten ehkäisevää terveydenhuoltoa (esim. koulu- tai lastenneuvolalääkärin työtä).

Hakijan mielenkiinnon mukaan myös muita vaihtoehtoja on tarjolla, kuten mielenterveys- ja päihde- tai muistityö tai ikääntyneiden palveluissa tehtävä työ.

Kelpoisuusvaatimuksena on suomessa laillistetun lääkärin tutkinto ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Lisäksi edellytämme korkeaa motivaatiota ja kiinnostuneisuutta yleislääkärin työhön.

Katsomme eduksi yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinnon sekä hyvän ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Arvostamme myös, jos hakija on hyväksytty erikoistumaan yleislääketieteeseen.

Turun keskustassa sijaitseva Käsityöläiskadun terveysasema on erittäin suosittu työ- ja koulutuspaikkana ja täyttöasteemme on hyvä. Terveysaseman työyhteisössä viihdytään hyvin.

Lääkärien koulutusohjelma on meillä erinomainen ja viikoittaisten toimipaikkakoulutusten lisäksi on hyvät mahdollisuudet osallistua myös ulkopuolisiin täydennyskoulutuksiin oman mielenkiinnon pohjalta. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös meidän päätoiminen koulutuslääkärimme.

Työaika on liukuva, osittaista etätyötäkin tietyillä rajauksilla on mahdollista tehdä ja käytettävissä on Varhan työsuhde-edut.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

YL Heli Leino, [email protected], puh. 0406175067

ja avoth yl Tia Ventto, [email protected]

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti