Skip to main content

Terveyskeskuslääkäri, Mäntymäen terveysasema

Tarjolla on monipuolinen ja innostava terveyskeskuslääkärin työ Mäntymäen terveysasemalla Turussa.

Työ sisältää sekä kiireetöntä että kiireellistä päiväaikaista vastaanottoa ja päiväaikaista päivystystyötä. Työskentelemme moniammatillisesti tiimimallilla. Yksikön kollegiaalisuus saa paljon kiitosta, esihenkilö on helposti tavoitettava ja yhteistyö hoitajien kanssa on saumatonta. Lisäksi työhön kuuluu ns. sektorityötä, joka on useimmiten ehkäisevää terveydenhuoltoa (esim. koulu- tai lastenneuvolalääkärin työtä).

Hakijan mielenkiinnon mukaan myös muita vaihtoehtoja on tarjolla, kuten mielenterveys- ja päihde- tai muistityö tai ikääntyneiden palveluissa tehtävä työ. Kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti voit joko itse toimia nuorempien ohjaajana tai kouluttajana tai olla itse koulutettavana.

Mukavan työyhteisön Mäntymäessä, jossa sijaitsee myös työpaikkaruokala ja kuntosali. Laboratorio- ja kuvantamispalvelut ovat lähellä. Mäntymäen terveysasema on erittäin suosittu työ- ja koulutuspaikkana ja vakanssien täyttöaste on hyvä. Terveysaseman työyhteisössä viihdytään hyvin. Varhan työsuhde-edut ovat käytettävissä. Työaika on liukuva, osittaista etätyötäkin tietyillä rajauksilla on mahdollista tehdä. Lääkärien koulutusohjelma on meillä erinomainen, viikottaisten toimipaikkakoulutusten lisäksi on hyvät mahdollisuudet osallistua myös ulkopuolisiin täydennyskoulutuksiin oman mielenkiinnon pohjalta. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös meidän päätoiminen koulutuslääkärimme.

Eduksi luetaan:

- Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto,

- Hyvä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

- Arvostamme myös, jos hakija on hyväksytty erikoistumaan yleislääketieteeseen.

- Korkeata motivaatiota ja kiinnostuneisuutta yleislääkärin työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Ylilääkäri Heli Leino, [email protected], puh. 040 6175067

Avoth yl Annika Kouki, [email protected]

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti