Skip to main content

Terveyskeskuslääkäri, soteasema, Akaa

Akaan soteasema sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella aivan Toijalan rautatieaseman vieressä. Saman katon alla sijaitsevat lähes kaikki sote-palvelut: terveyspalvelut, sosiaalipalvelut, lapsiperhepalvelut ja ikäihmisten palvelut. Toimimme yhteistoiminnassa Urjalan lähiaseman kanssa ja vastaanottopalveluissamme on yhteensä 16 lääkärin virkaa. Erikoislääkärikunnassamme työskentelee yleislääketieteen erikoislääkäreiden lisäksi gynekologi. Konsultoiva radiologi käy viikoittain.

Arvostamme hoidon jatkuvuutta, ja meillä on toiminnassa uudistettu omalääkärimalli. Pyrimme kehittämään työtämme niin, että jokainen ammattilainen pystyisi tekemään koulutustaan vastaavaa työtä. Tarjoamme hyvät työvälineet, uudet toimitilat, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja toimivan yhteistyön eri kumppaneiden kanssa. Pääset vaikuttamaan itse työohjelmasi suunnitteluun. Vastaanottotyön ja kiirevastaanoton ohella työhön kuuluu sektorityönä neuvolaa. YEK-vaiheen lääkäreille ja erikoistuville lääkäreille nimetään henkilökohtainen ohjaaja. Meillä saat hyvän kollegiaalisen tuen hyvässä työporukassa, jossa otamme kaikki vastaan lämmöllä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Sijaisuus on ajalla 14.10.2024-31.3.2025. Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta voidaan sopia myös erikseen. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on 38,25h/vko. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tule meille ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta! Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Voit tutustua terveyskeskul

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2303-24/fi_FI
Yhteystiedot: Apulaisylilääkäri Kaisa Kivinen, [email protected], puh. 040 335 4617 tai terveyskeskuslääkäri Elina Miettola, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: LS
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 22.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 24.06.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4c7dfa6d-2ba8-43c0-bfd7-701a426bfea4

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti