Skip to main content

Testausinsinööri

IKI Carbon on startup-yritys, joka valmistaa hiilinegatiivisia rakennustuotemateriaaleja teollisuuden sivuvirroista. Yrityksen tuotanto on tällä hetkellä siirtymässä pilot -vaiheeseen ja tavoitteena on päästä skaalaamaan tuotantoa vuoden 2025 puolella. IKI Carbonin tiimistä on avautumassa uusi rooli tuotekehityksen ja testaamisen osaajalle.

Haemme nyt IKI Carbonille testausinsinööriä Kangasalle!

Työn kuvaus:

Tässä työssä vastaat tuotekehityksen testierien suunnittelusta ja valmistelemisesta, koereaktorien ajamisesta sekä raportoinnista. Käytännössä toimit tuotekehitystiimin laatuvastaavana, joka hoitaa itse myös testaustyön kokonaisuudessaan. Jatkuvan testaustoiminnan lisäksi työnkuvaan kuuluu oleellisesti varsinaisessa tuotannossa ilmenevien laatuongelmien selvittäminen ja korjaaminen. Työajasta iso osa kuluu toisteiseen työhön (testierien valmistelu ja valmistaminen). Työssäsi käytät esimerkiksi tuhoavaan testaamiseen liittyviä laitteita sekä kehität tarvittavat mittausprotokollat laadunvalvontaan.

Kyseessä on vakituinen arkipäivätyö. Työaika on 37,5h/vko ja työpäivän aloitus on joustavasti klo 07-09 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana. Työsuhde solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa ja työsuhteen edetessä on mahdollista siirtyä Iki Carbonin omille kirjoille.

Odotamme:

Tärkeimpänä kriteerinä on aiempi työkokemus testaus- ja tuotekehitystyöstä sekä kyky ja halu oppia uutta jatkuvasti. Termisten prosessien parissa työskentely tarjoaa tähän työhön hyvät lähtökohdat, mutta myös muunlainen testaus- ja tuotekehityskokemus voi mahdollistaa työssä menestymisen. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi laboratoriotekniikan insinööri tai laborantti. Lisäksi tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työssä oleellista on kemian ja termisten prosessien ymmärrys sekä ns. tutkijamainen ote työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää oppimiskykyä, valmiutta käytännön työskentelyyn sekä raportointiosaamista. Eduksi katsotaan sertifiointeihin liittyvä ymmärrys.

Tarjoamme:

Tarjolla on vastuullinen työ tuotekehityksen parissa. Pääset tekemään ”kädet savessa” niin rutiinimaista valmistelutyötä kuin testien suunnittelua ja toteuttamista. Työssä pääset toimimaan vastuullisen ja kestävän rakennustuoteteollisuuden parissa. Kuukausipalkka on alustavasti määritelty 3000-3700 e/kk välille, mutta neuvotellaan lopulta tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-yhteyshenkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä yhteystietosi parissa minuutissa järjestelmämme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, [email protected].

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden?, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Jätä hakemus: http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22913254
Työpaikan osoite: Kangasala, 36220
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 16.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 02.10.2024 09:56
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bf1fb1a2-2951-4648-9560-22197d7344cb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Testausinsinööri

Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
Kangasala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Academic Work
Hyvinkää
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Barona Teollisuus
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti