Skip to main content

TET-harjoittelu YMCA Tampere, 1 paikka/toimipiste/viikko  

Sijainti: Useita eri sijainteja, Tampere 

Harjoittelun ajankohta: Kaikki viikot ovat sopivia. Harjoittelun pituus on 1–2 viikkoa. 

Työaika: 11:00–17:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Ei 

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Lasten aamu- ja iltapäivätoiminnassa ulkoillaan päivittäin eli on tärkeää huomioida säänmukainen varustus. 

Kieli: Suomi 

Mikä on YMCA Tampere? 

YMCA Tampere järjestää lasten iltapäivätoimintaa Tampereella, Kangasalla ja Ylöjärvellä. Toimintaa järjestetään koulujen loma-aikoja mukaillen. Iltapäivätoiminnan toiminta-aika on arkisin klo 12-17. Toimipisteitä on yhteensä kahdeksan ja voimme ottaa yhden TET-harjoittelijan/ toimipiste kerrallaan. Toimipisteet ja niiden osoitteet löytyvät kotisivuiltamme: https://ymcatampere.fi/koululaisten-ap-ja-ipkerhot/ 

Työtehtävät 

Apuohjaajana toimiminen lapsille ja tutustuminen lasten iltapäivätoimintaan. Lasten turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen työntekijöiden apuna. Iltapäivätoiminnan arkeen kuuluu mm. ulkoilua, ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä, askartelua, liikuntaa, mahdollisuus läksyjentekoon ja lepohetkeen.  

YMCA Tampere voisi olla sinulle oikea paikka, jos sinua kiinnostaa: 

Lasten kanssa työskentely, iltapäivätoimintaan tutustuminen, järjestötoiminta, ulkoleikit- ja pelit.

Näin haet 

Lähettämällä sähköpostia yhteyshenkilölle Miia Saarimaalle ([email protected]). Kirjoita viestisi otsikoksi Hakemus TET-harjoitteluun ja kerro viestissäsi millä viikolla sinulla on TET-harjoittelu ja mihin toimipisteeseen toivoisit harjoittelua. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti