Skip to main content

TET-harjoittelu, Nokia

TET-harjoittelu Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, 2 paikkaa/viikko 

Sijainti: Härkitie 6, Nokia 

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2025: viikot 4, 6, 15-16, 20, Syksy 2024: viikot 37, 39-40, 50. Harjoittelun pituus on 1 viikko. 

Työaika: 9-15 tai jos haluaa, joku päivä 12-18. 

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain, Kirjastoauto ei ole esteetön. 

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Perehdytämme valitut TET-jaksolaiset työtehtäviin. Aktiivista sisätyötä luvassa, ota siis vaihtovaatetta, jos sitä itse tarvitset. Pääset kierrokselle myös kirjastoauton palveluvuorossa. 

Kieli: suomi 

 

Mikä on Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virta? 

Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virta sijaitsee Nokian keskustassa ja palvelee koko Nokiaa sekä kirjasto- että kulttuuripalveluillaan. Virrassa on noin 25 henkeä töissä. Linnavuoren yksikössä on lisäksi palveluaikaa kahtena päivän viikossa elokuusta toukokuun loppuun asti ja laajat omatoimiajat. Virrassa pääset kokeilemaan monipuolisesti sekä kirjaston, että kulttuurin työtehtäviä. Saat myös oman ohjaajan ja päivittäistä tukea tehtävissäsi. Toivomme TET-jaksolaisiltamme aktiivista otetta ja avointa mieltä. Haastattelemme hakijamme. Tervetuloa hakemaan paikkaa! Terveisin, Virran väki 

 

Työtehtävät 

Normaalit kirjaston ja kulttuurin tehtävät: - kirjastokokoelman siirto ja hyllytys - kirjaston asiakaspalvelussa avustaminen - kirjaston ja kulttuurin tapahtumissa avustaminen - näyttelytoiminnan tukeminen - muut yleiset kirjaston ja kulttuurin tehtävät. Huom. TET-viikot Nokian yläkoulujen suunnitelmien mukaisesti 8-9 -luokkalaisten kesken. Kysy lisää opoltasi. 

 

Näin haet 

Hae TET-paikkaa lähettämällä sähköpostia yhteyshenkilölle Ullalle ([email protected]). Kirjoita viestisi otsikoksi Hakemus TET-harjoitteluun ja kerro viestissäsi millä viikolla sinulla on TET-harjoittelu.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti