Skip to main content

TET-harjoittelu Sokos tai Emotion

TET-harjoittelu Sokos tai Emotion, 2 paikkaa/viikko 

Sijainti: TET-paikan mukaisesti, Varsinais-Suomi 

Harjoittelun ajankohta: Kaikki viikot ovat sopivia. Harjoittelun pituus on 1–2 viikkoa 

Työaika: 09:00–15:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain 

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Omat mustat/tummat housut sekä umpinaiset kengät, joilla jaksaa seistä (esim. lenkkarit). Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja sormukset sekä korvakorut poistaa. Elintarvikelain mukaan kynsilakan tai rakennekynsien käyttö on kiellettyä. 

Kieli: Suomi 

Mikä on Turun Osuuskauppa? 

Turun Osuuskauppa, tuttavallisemmin TOK, on asiakasomistajien omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on jo yli 176 000. Turun Osuuskauppa on vahvasti mukana Varsinais-Suomen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin kehittämisessä.  TOK on yksi alueensa suurimmista palvelualan työnantajista ja työllistää yli 2 600 henkilöä. Turun Osuuskauppa toimii marketkaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa. Turun Osuuskauppa on osa S-ryhmää. 

Työtehtävät 

”Tervetuloa Sokokselle tai Emotioniin TET-harjoitteluun. Meidän kivassa työporukassamme pääset tutustumaan muodin ja kauneuden tavaratalokauppaan, opit asiakaspalveluataitoja ja pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kaupantyötehtäviä.” - myyntipäällikkö Tuula Saarinen.  

TET-paikkoja voit hakea Sokos Wiklundilta, Emotion Myllystä ja Emotion Skanssista. Aluuesi toimipaikat löydät nettisivuiltamme osoitteesta: https://tok.fi/palvelut/. Kirjoita toimipaikkahakuun alue, josta etsit TET-paikkaa. 

Turun Osuuskauppa voisi olla sinulle oikea paikka, jos sinua kiinnostaa: 

Tavaratalon arki, asiakaspalvelu, muoti ja kauneus tai haluat oppia uutta työyhteisötaidoista. 

Näin haet 

Menemällä toimipaikkaan kysymään tai soittamalla. Toimipaikkojen osoitteet ja puhelinnumerot löytyvät osoitteesta: https://tok.fi/palvelut/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti