Skip to main content

TET-harjoittelu, Turku

TET-harjoittelu Vesaisten Varsinais-Suomen piiri ry, 4 paikkaa/viikko

Sijainti: Linnankatu 21 B 35, Turku

Harjoittelun ajankohta: Viikot 37-38, 41-51. Harjoittelun pituus on 1-2 päivää, 1–2 viikkoa tai yli 2 viikkoa

Työaika: 10-16

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain, Ulko-ovella on ulkona yksi porras ja sisällä kaksi.

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Yo peeps! Me lowkey tarvitaan apuu. Tää on tosi ak. Meiän some on parhaimmillaa mid, mut ehkä kuitenki cheugy. Ngl tarvitaan teit enemmän ku te meit ja ehkä tää on sus, mut meiän toimisto kyl on legit lit. Harjottelu ois wörttii! Ei olla delulu ja kuvitella et bruh saa meil heti clouttii, mut haluttais drippii ja ehkä jopa vähä extraa, et voidaa flexaa muil piireil, et meiän some on goals. Somen lisäks pääsee myös esim yleisesti tekee glow uppii meiän toiminnal. Jos oot NPC ni tää voi olla sul niinku only in Ohio. Halutaa tyyppei, jotka ei oo saltyi, jos joutuu vähä opettaa boomerei ja milleniaalei. Me ei ghostata ketään ja meil ei oo Kareneit, no cap. Jos sul on joku iha eri idea, mitä bruh haluis tääl tehä ni älä gatekeeppaa ku pelkäät et ollaa iha smh. Lupaan et ollaa legit SLAY! Harjottelu tääl ois goat, no cap.  (Oliks cringe? Just tän takii tarvitaa nuoria)

Kieli: Suomi, englanti

 

Mikä on Vesaisten Varsinais-Suomen piiri ry?

Vesaiset on nuorisojärjestö, joka järjestää koko perheelle toimintaa ja kulttuurielämyksiä. Seuraavia tapahtumiamme ovat mm. syyslomaretki Särkänniemeen, lasten kalastuskilpailu, eräteemainen selviytymiskurssi ja lasketteluretki Saariselälle. Toivomme TETtiläisiltämme luovuutta ja mediataitoja. Meillä pääset oikeasti tekemään, etkä vain seuraamaan sivusta. Arvostamme nuorten osaamista ja mielipiteitä ja TETtiläisillämme on mahdollisuus aidosti vaikuttaa toimintaamme.   Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa ja TETtiläisen työpäivät voivat sisältää omien vahvuuksien ja toiveiden mukaan monia erilaisia tehtäviä ja teemoja. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen ja meillä on tarjota mahdollisuus päästä kokemaan kaikkea sisällöntuotannosta ja tapahtumasuunnittelusta hallinnolliseen tekemiseen ja budjetointiin. Vesaiset laittavat lapset ja nuoret edelle - myös toimistolla. Täällä ei kaivata kahvinkeittäjiä vaan idearikkaita nuoria, jotka tuntevat TikTokin salat ja gen z:n sanaston.  TET-harjoittelun aikana on mahdollista myös suorittaa Vesaisten ohjaajakurssi ja jatkossa työllistyä tapahtumissamme. Etsimme osaavia yli 15-vuotiaita ohjaajia mm. lapsiparkkiin, heppakerhoon ja lasketteluretkellemme Saariselälle.   Olisitko juuri sinä se mahtava tyyppi, joka osaa näyttää milleniaaleille ja boomereille, millaista toimintaa nuoret oikeasti haluavat ja millaista sisältöä TikTokissa kannattaa julkaista? Tai haluaisitko vain päästä oppimaan järjestöalan byrokratiaa? Laita sähköpostia tulemaan!

 

Työtehtävät

Esimerkiksi nuorille suunnattujen festarien suunnittelua, TikTok -trendien tutkimista, TikTok -videoiden kuvaamista, IG algoritmin tutkimista, blogijulkaisun kirjoittamista, nuorille suunnattujen tapahtumien ideointia, valokuvausta kuvapankkiin, lasketteluretken valmistelua, PowerPoint-esitelmien laatimista, tiedonhakua budjetoinnin tueksi, tapahtumissa avustamista jne.

 

Näin haet

Haethan TET-paikkaa sähköpostitse ([email protected]) kertomalla, mille viikolle etsit paikkaa ja esittelemällä itsesi lyhyesti. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti