Skip to main content

Tiiminvetäjä kirjanpitotiimiin

Etsimme yhdessä asiakkaamme Auranmaan Tilitiimi Oy:n kanssa tiiminvetäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kirjanpitotiimiin Lietoon. Eilakaisla toimii rekrytointikumppanina, ja työsopimus tehdään suoraan Auranmaan Tilitiimi Oy:n kanssa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaus

Tiiminvetäjänä toimit Liedon toimiston 4-henkiselle kirjanpitotiimille. Organisoit ja jaat työtehtävät tiimisi kesken, seuraat työkuormaa ja varmistat, että tiimisi jäsenet voivat työskennellä tehokkaasti ja hyvinvoivina. Laajennetun johtoryhmän jäsenenä sovit tiimin lomat ja huolehdit siitä, että johtoryhmän ohjeistukset jalkautuvat tiimillesi sujuvasti. Olet tiimisi tukena ja varmistat, että heillä on kaikki tarvittavat resurssit ja tuki työnsä suorittamiseen.

Lisäksi vastaat oman asiakassalkkusi kirjanpidosta, verotuksesta ja tilinpäätöksistä. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaistasi kokonaisvaltaisesti, tarjoten heille myös asiantuntevaa neuvontaa ja tukea talousasioissa. Sinulla on keskeinen rooli asiakkaiden taloudellisen menestyksen varmistamisessa, ja asiakassalkkusi koko suhteutetaan muuhun työmäärään.

Odotamme sinulta

- Vähintään 5 vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä
- Tilinpäätös- ja konsernikirjanpidon taitoa
- KLT-tutkinto ja kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi
- Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
- Hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja
- Kykyä organisoida ja johtaa tiimiä
- Paineensietokykyä
- Yrittäjähenkistä asennetta
- Toimeen tarttuvaa ja oma-aloitteista työotetta
- Kokemusta Procountorista tai Heeroksesta katsotaan eduksi

Asiakkaamme tarjoaa sinulle avoimen ja kannustavan työympäristön. Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa, ja sinulla on erinomaiset koulutusmahdollisuudet sekä koko organisaation tuki. Käytössäsi ovat tehokkaat ja nykyaikaiset työvälineet, ja tarjolla on etätyömahdollisuus sekä liukuva työaika, jotka tuovat joustoa elämän eri osa-alueisiin. Lisäksi asiakkaamme tarjoaa laajat henkilökuntaedut ja järjestää yhteisiä tiimitapahtumia, jotka tukevat työyhteisön toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Ruut Savolainen sähköpostitse: [email protected] ja puhelimitse +358 503086113.

Haku alkaa 8. lokakuuta 2024 ja päättyy 22. lokakuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, vakituinenAuranmaan Tilitiimi Oy

Auranmaan Tilitiimi Oy on toiminut vuodesta 1997 ja tarjoaa monipuolisesti talous- ja henkilöstöhallinnon sekä yritysverotuksen palveluita. Yrityksemme toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, tarkkuuteen sekä ajanmukaiseen osaamiseen. Uskomme vahvasti tiimityöhön sekä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Toimistomme sijaitsevat Varsinais-Suomessa, Aurassa sekä Liedossa ja työllistämme 19 taloushallinnon ammattilaista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiiminvetäjä kirjanpitotiimiin

Auranmaan Tilitiimi Oy
21380 Aura
Varsinais-Suomi
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 08.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti