Skip to main content

Tiiminvetäjä kunnossapitoon Ubitec Oy:lle

Haluatko työskennellä monipuolisten kunnossapidon tehtävien parissa liikkuvassa työssä? Löytyykö sinulta jo kokemusta tiiminvetämisestä, tai etsitkö seuraavaa askelta asentajan urallasi?

Etsimme motivoitunutta ja oma-aloitteista tiiminvetäjää kunnossapitoon Ubitec Oy:lle Keravalle pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta tiiminvetämisestä et välttämättä tarvitse, sillä sinut perehdytetään uuteen työhösi.

Ubitec Oy kuuluu suomalaiseen WEST Invest Group -konserniin, jolla on yli 60 vuoden kokemus erilaisista vedenkäsittely-, energia- ja teknologiaratkaisuista teollisuudelle ja kunta-asiakkaille. Yritys tarjoaa teollisuuden kunnossapito- ja teollisuussähköpalveluiden lisäksi kattavasti erilaisia koneiden ja laitteistojen parannustöitä sekä modernisointeja. Yritys työllistää yhteensä tällä hetkellä noin 80 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Tiiminvetäjänä Ubitec Oy:llä työpäiväsi koostuvat monipuolisista kunnossapidon työtehtävistä vaihtelevissa asiakaskohteissa, sekä noin 5-6 hengen kunnossapitoasentajatiimin vetämisestä. Työpäiväsi aloitat Keravan toimipisteeltä aamupalaverilla, josta matka jatkuu erilaisiin asiakaskohteisiin, kuten kierrätys- ja teollisuuslaitoksiin. Työkohteet sijaitsevat pääosin Uudenmaan alueella. Työtehtäviisi kuuluvat mm. erilaisten tuotantokoneiden sekä -laitteiden kunnossapito- ja huoltotyöt, vianhaku sekä monentyyppiset mekaaniset asennustyöt. Lisäksi vastaat tiimisi töiden sujuvuudesta asiakaskohteissa, sekä hoidat huoltoraportointia, asiakasyhteydenpitoa ja varaosahankintoja.

Viikoittainen työaikasi on 40 h viikossa, ja työskentelet maanantaista perjantaihin aamuvuorossa klo 7.30-16.00. Työsuhteessasi sovelletaan Sähköliiton Huolto- ja kunnossapitoalan työehtosopimusta.

Arvostamme

* Kokemusta monipuolisista mekaanisista asennustöistä
* Soveltuvaa alan koulutusta
* Halukkuutta liikkuvaan työhön
* Vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä otetta työhösi
* Hyviä tiimityöskentelytaitoja, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Ubitec Oy:lle, joka tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi monipuolisissa kunnossapidon tehtävissä tiiminvetäjän roolissa. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, ja päivittäisessä työssäsi tukenasi ovat osaavat kollegat sekä esihenkilöt. Pääset työskentelemään monipuolisissa asiakaskohteissa, mikä tuo työpäiviisi vaihtelevuutta, sekä tukee ammatillista kasvuasi. Ubitec Oy tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten laajan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun 400 € vuodessa, lounasedun sekä muita työsuhdealennuksia. Lisäksi saat kattavat koulutusmahdollisuudet, jotka pitävät huolta osaamisesi ajantasaisuudesta.

Hakuprosessi

Olisiko Ubitec Oy juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR Team Leader Nelli Heikkinen
[email protected]
044 747 7005

Avainsanat: tiiminvetäjä, kunnossapitoasentaja, huoltoasentaja, mekaaninen asentaja, kunnossapito, teollisuus

Jätä hakemus: https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=122202923
Työpaikan osoite: Kerava, 04260
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 10.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 22.10.2024 09:29
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7c6a2654-f6ce-4abc-bf46-7b385177a836

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiiminvetäjä kunnossapitoon Ubitec Oy:lle

WorkPower Teollisuus Oy
Helsinki
Järvenpää
Kerava
Tuusula
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti