Skip to main content

Tiiminvetäjä (manuaaliset palvelut)

Etsimme nyt Vantaan Hakkilassa sijaitsevalle asiakkaallemme manuaalitiimin tiiminvetäjää, jolla on jo aiempaa kokemusta työnjohdollisista vastuista, varastotehtävien parista.

Työsuhde on määräaikainen (12 kk) ja se solmitaan VISIO Henkilöstöratkaisut Logistiikka Oy:n kanssa. Jatko sekä suoraan asiakkaan kirjoille siirtyminen ennen määräajan päättymistä on mahdollista, mutta sitä ei voida tässä hetkessä taata.

Työnkuva

Tässä tehtävässä toimit räätälöityjä sisälogistiikan palveluita tarjoavassa talossa, manuaalisten palveluiden puolella. Tiiminvetäjänä merkittävän iso osa työnkuvastasi on ohjaavaa työtä, mutta osallistut myös itse esimerkillisellä otteella fyysiseen varastotyöhön, kuten keräily- ja vastaanottotehtäviin sekä muihin perinteisiin varastotyötehtäviin. Pyörität ketterästi erilaisia varasto- ja toimistojärjestelmiä sekä osallistut työvuorosuunnitteluun.

Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on lisäksi pitää huolta tiimihengestä ja ilmapiiristä tiimissäsi, joten kannustava ja positiivinen asenne on erityisen tärkeää. Käyt tarvittaessa vaikeitakin keskusteluja työntekijöiden kanssa ja kannat kortesi kekoon heidän työhyvinvointinsa ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Mikäli koet, ettet erityisemmin viihdy ihmisten kanssa ja turhaudut herkästi, ei tämä paikka ole sinua varten.

Kyseessä on kokoaikainen vuorotyö, jossa vuorot sijoittuvat pääasiallisesti arkeen (hyvin satunnaisesti viikonloppuun) ja 2-vuorosysteemillä klo 6:00-22:00 väliin.

Toivomme

Varasto- ja trukkikokemus: olet käyttänyt trukkia aiemmin, (mieluiten erilaisia trukkeja) ja sinulla on kokemusta työnjohdollisista vastuista.

Vuorovaikutustaidot: puhut sujuvaa suomen kieltä ja olet selkeä sekä tilannetajuinen keskustelija.

It-taidot: olet ajan tasalla keskeisistä toimisto-ohjelmista ja tietoteknisesti ketterä oppija.

Motivaatio ja asenne: sinulla on tahtotila näyttää kyntesi johdollisessa roolissa. 

Tarjoamme

Tiiminvetäjän roolissa pääset monipuoliseen ja vastuulliseen työnkuvaan, jossa tekemiselläsi on tärkeä merkitys monen tiimiläisesi ja tiiminvetäjätoverisi työtä ajatellen. Työympäristönäsi on moderni sekä siisti varasto, jossa työyhteisön hyvinvointia pyritään tietoisesti edistämään ja myös siinä sinulla on tärkeä rooli. Eteneminen vieläkin vastuullisempiin tehtäviin ei ole poissuljettu vaihtoehto tulevaisuudessa.

Työsuhteessa sovelletaan kaupan alan varastopuolen työehtosopimusta, mutta kuukausipalkka on siitä poiketen 2800 €/kk, ellei perustelluista syistä toisin sovita.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro ansioluettelossasi aiempien työkokemustesi kestot vähintään kuukausitarkkuudella ja mielellään avaa hakemuskirjeen muodossa työelämän tilannettasi ja hakumotivaatiosi luonnetta. Tarvittaessa saat lisätietoja sähköpostitse henkilöstökonsultiltamme: anita.vassiljeva (at) visiohr.fi

VISIO Henkilöstöratkaisut - Uuden ajan henkilöstöratkaisuja

VISIO on perustettu tarkoituksena yhdistää oikeat tekijät oikeaan työhön rehellisten ja aitojen kohtaamisten kautta. Palveluihimme kuuluvat kattavat henkilöstövuokraus-, suorarekrytointi- ja ulkoistamispalvelut. Tarjoamme laajan valikoiman työmahdollisuuksia useilla eri toimialoilla.

Työntekijänämme sinusta pidetään huolta, työtäsi arvostetaan ja toiveillesi annetaan painoarvoa. Emme pihtaile työvarustuksen suhteen ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki edellytykset viihtyä työssäsi. Käytössäsi on yksityinen työterveydenhuolto.

VISIOn asiakkaana tarpeenne tulevat aidosti kuulluksi ja teitä palvelevat myös omistajat itse. Toimiviksi todetut toimintamallit ovat selkeät, mutta räätälöitävissä sen mukaan, mikä on teille paras ratkaisu. Mikäli arvostatte avoimuuteen ja luottamukseen perustuvaa kumppanuutta, VISIOhr on oikea suunta.

Tutustu meihin ja muihin avoimiin hakukohteisiimme osoitteessa https://www.visiohr.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiiminvetäjä (manuaaliset palvelut)

Uusimaa
Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti