Skip to main content

Tiimivastaava, Koti Palomäki

Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta tiimivastaavan roolissa?

Haemme nyt Koti Palomäkeen tiimivastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Koti Palomäki työpaikkana

Koti Palomäki tarjoaa laadukasta, kuntoutukseen perustuvaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä tukiasuntoja Jämsän keskustan tuntumassa. Koti Palomäki on kerrostalo, jossa on 19 erilaista kotia erilaisille ihmisille. Jokainen asukas hallitsee omaa kotiaan. Toiminnan perustana ovat asukkaiden yksilölliset tarpeet ja toimintakyky. Työskentelemme yksilökeskeisen elämänsuunnittelun mukaisesti, jotta asukkaamme saavat itse päättää oman elämänsä sisällöstä. Tutustu yksilökeskeiseen elämänsuunnitteluun täältä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: esperi_palomaki

Työpäiväsi tiimivastaavana meillä

Tiimivastaavana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toimit asiantuntijana muulle tiimille ja vastaat yksikön asukkaiden saamasta tuesta ja avusta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä yksikönpäällikön ja muun henkilökunnan kanssa.  Osallistut aktiivisesti talomme hoito- ja ohjaustyöhön sekä asukkaiden toimintakyvyn arvioimiseen. 

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa edistääksesi asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kuntoutumista ja omannäköistä elämää. Lisäksi toimit tarvittaessa yksikönpäällikön Minnan sijaisena ja työparina arjen ohjaus- ja hoitotyön organisoinnissa. Tiimivastaavana pääset osallistumaan myös hallinnollisiin tehtäviin, kuten palkkatoimenpiteisiin, resurssien hallintaan ja laskutukseen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja työ on pääasiassa aamuvuoroihin painottuvaa 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. 

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk.

Tehtävässä edellytämme

  • sosionomin, sairaanhoitajan tai kuntoutuksen ohjaajan AMK-tutkintoa 
  • voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
  • vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
  • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen vammaistyöstä ja vammaistyöhön suuntautumisen opinnoissa 

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden opiskella lähiesihenkilötyön ammattitutkinnon oppisopimuksella ja suorittaa vammaisalan ammattitutkinnon. Tarjoamme myös laajasti muita koulutuksia mm. nepsy ja autismikirjon saralla. 

Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Minna Paronen p. 044 737 8040, [email protected]. Minna on vuosilomalla 6-15.9, mutta vastaa yhteydenottoosi heti lomalta palattuaan.

Olisi ilo kohdata sinut!

Tutustu Koti Palomäki toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiimivastaava, Koti Palomäki

Jämsä
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 10.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti