Skip to main content

Tiimivastaava, Provesta, Turku

Tiimivastaava, Provesta, Turku

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme nyt käynnistyvään yksikköömme tiimivastaavaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Mihin tulet töihin?
Provestan uusi yksikkö on loppuvuodesta 2024 avautuva toimintayksikkö, tarjoamme asumispalveluita mielenterveyskuntoutujille. Provestan toimintayksiköt ovat osa Ykköskotien sosiaalipalveluita. Olemme palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. Palvelu mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen henkilökunnalta saatavan tuen avulla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Mitä pääset tekemään?
Provestalla tiimivastaavan työ on asiakkaiden kokonaisvaltaista arjen ohjausta sekä mahdollisimman itsenäisen elämän tukemista asiakkaan omassa kodissa, yksikön yhteisissä tiloissa ja asioinneissa yksikön ulkopuolella. Toimintaamme kuuluu myös erilaiset toiminnalliset ryhmät ja niiden ohjaaminen. Lisäksi vastaat mm. yksikön arjen toiminnan sujuvuudesta ja asiakastyön organisoinnista ja laatulupausten toteutumisesta arjessa. Tiimivastaava toimii yksikön esihenkilön varahenkilönä loma- ja muissa poissaolotilanteissa sekä lisäksi sinulla voi olla muita vastuualueita yksikön tarpeen, henkilökohtaisen osaamisen ja kiinnostuksen mukaan erikseen sovittuna. Tiimivastaavan työ painottuu pääosin arkeen, aamu- ja iltavuoroon.

Kuka sinä olet?
Toivomme, että olet koulutukseltasi SOSIONOMI tai SAIRAANHOITAJA. Etsimme positiivisesti asioihin suhtautuvaa ja oma-aloitteista, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkinnon omaavaa ammattilaista, jolla on kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Olet asiakaslähtöinen, joustava ja innostunut työstäsi kehittyvässä, laadukkaassa ja energisessä organisaatiossamme. Hyödyksi tehtävässä on kokemuksen tuoma varmuus ja keskeneräisyyden sietokyky nuoren yksikön alkutaipaleella sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Asenne kuitenkin lopulta ratkaisee eikä huumorintajustakaan ole haittaa.

Miksi tulisit meille töihin?
Ykköskodeissa saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden osallistua lisä- ja täydennyskoulutuksiin. Työnantajana olemme joustava, innostava sekä kehitys- ja koulutusmyönteinen. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä sekä työn kehittämistä.

Perehdytyksemme on laadukasta ja kattavaa. Tiimivastaavan tehtävä tarjoaa sinulle lisäksi arvokasta kokemusta esihenkilötyöstä ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Työstä maksetaan lisäksi tehtäväkohtaiset lisät.

Innostuitko? Hae tehtävää pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sanna Bergdahl
Palvelupäällikkö
0407364645
[email protected]

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/T...
Työpaikan osoite: Fatabuurinkatu 2 B 73, 20200 Turku
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 22.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 29.08.2024 16:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 45c48ab4-dac5-4b3f-b72d-df3380dc7cca

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti