Skip to main content

Tiimivastaava sairaanhoitaja, Mainiokoti Solina, Mäntsälä

Tiimivastaava sairaanhoitaja, Mainiokoti Solina, Mäntsälä

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Solinaan, Mäntsälään.
 
Haemme nyt sairaanhoitajaa tiiminvetäjäksi vakituiseen työsuhteeseen kauniiseen ja moderniin kotiimme.

Mihin tulet töihin?
Mainiokoti Solina on ikäihmisille tarkoitettu ympärivuorokautisen asumisen hoivakoti Mäntsälän keskustan tuntumassa. Toimimme kaksi vuotta sitten avatuissa viihtyisissä ja valoisissa tiloissa luonnon läheisyydessä. Hoivakodissamme asuu 32 asukasta ja meillä työskentelee osaava ja työstään innostunut joukko hoivan ammattilaisia. Meille asukkaan arvokas arki ja hoivan laatu ovat ykkösasia. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme.

Mitä pääset tekemään?
Tiimivastaavana sairaanhoitajana pääset tekemään tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja asukkaiden sairaanhoitoa ja tiiminvetäjänä myös kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Tiimivastaava huolehtii kodin arjen sujuvuudesta ja vastaa laatulupausten toteutumisesta sekä toteuttaa ja ohjaa hyvää hoivaa yhdessä muiden sairaanhoitajien kanssa. Tiimivastaavana toimit yksikön johtajan ja lääkehoidosta vastaavan sairaanhoitajan työparina ja myös yksikön johtajan varahenkilönä.

Odotamme sinulta erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Tulet hyödyntämään osaamistasi mm. seuraavissa vuorovaikutustilanteissa:

- Lääkäri- ja apteekkiyhteistyö
- Henkilöstön ohjaaminen niin lääkeasioissa kuin sairaanhoidollisissa ja terveydenhoidollisissa asioissa
- Vastaat lääkehoitosuunnitelman mukaisesta lääkehoidosta ja sen perehdytyksestä, suunnittelusta ja toteutuksesta
- Asukkaiden vuosittaiset terveystarkastukset ja kaikki asukkaiden terveydenhoitoon liittyvät asiat
- Sinulla on myös tärkeä rooli läheisyhteistyössä
- Toimit johtajan työparina sekä tarvittaessa johtajan sijaisena
- Tiimivastaavana tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen työvuorosuunnittelu
- Pääset verkostoitumaan muiden Mainiokotien Tiimivastaavien kanssa

Sinulla on mahdollisuus monipuolisiin työtehtäviin omien vahvuuksiesi pohjalta. Pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään asukaslähtöistä hoivatyötä sekä yksikön laatutyötä muiden tiimiläisten kanssa. Kehität muistisairaiden hoitoa, kuntoutusta ja palveluja ja viet ikäihmisten laadukasta hoivaa ja arvokasta hyvinvointia eteenpäin. Pääset näkemään ja tutustumaan asukkaiden terveydentilaan kokonaisvaltaisesti. Olet isossa roolissa pienissäkin arjen asioissa sekä kodin kehittämisessä oman työsi näkökulmasta.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja omaat mahdollisesti myös koulutusta tai kokemusta johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Myös kokemus vanhustyöstä ja vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut vanhusten hyvästä hoidosta.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokoti Solinassa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Työ on päivätyö ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen sekä tehtäväkohtainen lisä.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Sanna Laakso
040 350 5019 (arkisin klo 8-16)
[email protected]

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/M...
Työpaikan osoite: Kaakkumäentie 6, 04600 Mäntsälä
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 10.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 23.10.2024 11:50
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ccf6dd62-5828-4d46-8fc9-e67f8eebe096

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti