Skip to main content

Tila-asiantuntija

Osaava joukkomme haluaa löytää työkaverikseen ammattitaitoisen ja oma-aloitteisen

 

 TILA-ASIANTUNTIJAN

 

määräaikaiseen tehtävään 1.9.2024-31.8.2025.

 

Työssä vastuulla ovat seuraavat tehtävät:

 

    • tilahallintajärjestelmän, toimintamallien ja raportoinnin kehittäminen
    • Optimaze-järjestelmän hallinnointi, kehittäminen, pääkäyttäjän tehtävät ja käyttäjien koulutus
    • tilahallinnan ja tilakustannusten määrittäminen ja ylläpito
    • avustaminen sisäisen vuokramallin kehittäminen - projektissa
    • tilarekisterin päivittäminen
    • muut erikseen sovitut tehtävät ja projektit

 

Sinulta odotamme:

 

Tila-asiantuntijalta toivomme kiinteistöalan tuntemusta, korkeakoulututkintoa sekä kokemusta tilahallinnasta, asiakasyhteistyöstä ja vuokraamisesta. Menestyt työssäsi, jos loogisuus, asiakaslähtöisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia. Pidät ja hallitset itsenäisen työskentelyn ja samalla kuitenkin pystyt työskentelemään tiimin kanssa aktiivisessa vuorovaikutuksessa. Oma-aloitteisuus, joustavuus, uusien asioiden haltuun ottaminen ja halu kehittyä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Arvostamme innostusta, kokemusta ja halua ottaa käyttöön ja kehittää uusia asioita.

 

Tarjoamme: 

 

Tulet osaksi osaavaa työyhteisöamme, jota täydennät asiantuntijuudellasi ja omalla persoonallasi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamista ainutlaatuisen kiinteistöomaisuuden parissa. Yliopisto on vastuullinen työantaja, missä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on työnantajalle tärkeä arvo. Kannustamme ja tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittymistä monin eri tavoin. Tarjoamme sinulle vaihtelevat, itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Työssäsi sinua tukevat osaavat kollegat ja yliopiston työyhteisö. Työhyvinvointisi on meille tärkeää, ja huolehdimme siitä mm. joustavien työaikojen ja hyvän työterveyshuollon palvelujen avulla. 

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

 

Odotamme hakemustasi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 31.7.2024. Yliopiston sisäiset hakijat hakevat tehtävää SapFiorissa https://msap.sap.helsinki.fi/flp. Tehtävän palkkahaarukka on noin 4800-5300 euroa kuukaudessa työkokemuksen mukaan.

 

Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitilajohtaja Marita Rovamo, puh. 029 4120790 tai [email protected].

 

Helsingin yliopiston tilat ja kiinteistöt toimiala vastaa Helsingin yliopistokonsernin omistaman noin yhden miljardin euron arvoisen kiinteistöomaisuuden sekä yliopiston käytössä olevien noin 500 000 m2:n toimitilojen hallinnasta, palveluista ja kehittämisestä.  Yliopisto kehittää toimitilojaan kestävästi ja vastuullisesti mahdollistaen yliopiston pitkäjänteisen toiminnan neljällä kampuksella ja usealla paikkakunnalla. Kampuksia kehitetään kunkin kampuksen ominaisuuksia kunnioittaen viihtyisiksi ja monimuotoisiksi alueiksi, joissa on hyvä opiskella ja tutkia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti