Skip to main content

Tilakoordinaattori, Tilapalvelut-liikelaitos

Tilakoordinaattori toimii Tilapalveluiden asiantuntijana tilojen yhteiskäytön asioissa ja vastaa osaltaan tilojen yhteiskäytön hallinnoimisesta ja lisäämisestä tilojen kustannustehokasta käyttöä edistäen.

Tilakoordinaattori työskentelee pienessä asukas- ja harrastustoiminnan tilavarauksia hallinnoivassa yhteiskäyttötiimissä, jonka työrytmi perustuu koulujen lukuvuoteen. Päivittäiset tehtävät ja myös työn kokonaismäärä elää vuosikellon mukaan. Lisäksi erilaiset asiakaskohtaamiset tuovat työpäiviin vaihtelua.

Tilakoordinaattorin vastuulla on ensisijaisesti sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu ja tilavarauksiin liittyvät operatiiviset tehtävät, kuten varaustenhallinta, yhteydenpito koulujen henkilökuntaan, laskutus ja raportointi. Asiakaspalvelu tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostilla ja puhelimitse, satunnaisesti myös koulujen tiloissa.

Lisäksi tilakoordinaattori toimii varausjärjestelmän pääkäyttäjänä, osallistuu tilojen yhteiskäytön kaupunkitasoiseen kehittämiseen sekä sijaistaa yhteiskäytön suunnittelijaa tarvittaessa. Viestintään liittyviä tehtäviä ovat päivittäisen asiakaspalvelun ja sähköisen materiaalihallinnan lisäksi osallistuminen verkkosivujen, ohjeiden ja lomakkeiden ylläpitoon.

Käytämme tässä rekrytoinnissa Recright videohaastattelua. Tämän jälkeen kutsumme jatkoon päässeet live haastatteluun. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Tilaratkaisut, Tekniikantie 15, 02150 Espoo.
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen
Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään vahvoja asiakaspalvelutaitoja, kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja valmiutta suunnitella itsenäisesti työskentelyaikatauluja.
Lisäksi edellytämme erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta tilahallinnasta ja tapahtumajärjestelyistä, sekä järjestömaailman tuntemusta. Tehtävien menestyksekkäässä hoidossa auttaa itseohjautuvuus, paineensietokyky ja taito sopeutua välillä nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.

Toivomme hakijalta myös tarkkaa työskentelyotetta ja kykyä omaksua nopeasti erilaisia tietojärjestelmiä ja sähköisiä työvälineitä. Erityisesti hyötyä on resurssivarausjärjestelmien, JoTo taloushallintajärjestelmän ja toimistotyökalujen kuten SharePointin, Teamsin, Excelin ja PowerBI:n aiemmasta käyttökokemuksesta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi [email protected]. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimitilapäällikkö Mauri Laurila, ja suunnittelija Kirsti Rautavaara, [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on hankkia ja ylläpitää kaupungin toimitiloja kustannustehokkaasti sekä pitää huolta niiden turvallisuudesta ja terveellisyydestä. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 500 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 280 milj. euroa.

Sijainti
Tekniikantie 15
02150 Espoo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti