Skip to main content

Tiskaaja, Varuskuntaravintola Ruben, Leijona Catering

Etsimme keikkatöihin TISKAAJAA Varuskuntaravintola Rubeniin Parolannummelle!

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?

Tiskaajan työtehtäviin kuuluu astiahuoltoa ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä. Työaikasi sijoittuu klo 06-20.30 välille maanantaista sunnuntaihin. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla. Sijainnin sekä työaikojen vuoksi työ edellyttää oman auton käyttöä!

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta tiskaajana työskentelystä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi, aidosti erilaisessa ja ainutlaatuisessa työympäristössä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hygieniapassin, negatiivisen salmonellatodistuksen sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Valmistauduthan esittämään suosittelijasi tiedot rekrytointiprosessin edetessä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme myös hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä huumausainetestiä.

Kiinnostuitko? Älä epäröi laittaa hakemustasi hetimiten, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman nopeasti! Hakemuksia käydään jo hakuaikana läpi, joten olethan nopea ja takaa paikkasi monipuolisesta työpaikasta!

Hae paikkaa viimeistään 16.09.2024 20:59 mennessä.

Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Ruben

Leijona Catering tekee ruokaa, jolla on tarkoitus. Luomme maistuvaa arkea ja eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Yli 500 ruoka-alan ammattilaistamme valmistavat päivittäin jopa 70 000 annosta, joita nautitaan niin kannonnokassa kuin muurien suojissa. Työskentelemme ympäri Suomea noin 60 ravintolassamme kymmenillä paikkakunnilla aina Raaseporista Sodankylään. Olemme sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, joka huolehtii suurella sydämellä työntekijöistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiskaaja, Varuskuntaravintola Ruben, Leijona Catering

Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Ruben
Hämeenlinna
Valkeakoski
Riihimäki
14200 Janakkala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti