Skip to main content

TKI-asiantuntija, elinkeinokalatalous

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tahdotko sinä jättää omasi?

Elinkeinokalatalouden asiantuntija haluatko tahdotko jättää kädenjälkesi huomisen yhteiskuntaan kehittämällä Itä-Suomen elinkeinokalatalouden liiketoiminta edellytyksiä? 

Etsimme nyt Xamkiin TKI-asiantuntijaa Lisäarvoa järvikalajalosteista -hankkeeseen. Toimipaikkasi on Mikkelin kampus. Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. Tehtävä alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.10.2025. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Mistä työssä on kyse?

Tässä tehtävässä vastaat järvikalatuotteiden vientiin liittyvän selvityksen jatkotoimenpiteistä, laiteteknologian kehittämistarpeiden kokoamisesta sekä kalastustuotteiden laadun määrittelystä yhteistyössä kalanjalostusyritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Työssä pääset perehtymään itäsuomalaisen elinkeinokalatalouden toimintaan laaja-alaisesti ja tuomaan oman osaamisesi sen hyödyksi. 

Lähimmiksi työkavereiksi saat hankkeen projektipäällikön ja tki-asiantuntijan sekä Vastuulliset ruokapalvelut -tutkimusryhmän henkilöstön. 

Miksi meille kannattaa hakea?

Meillä teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa.

Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme.

Meille on päivänselvää, että voit suunnitella omaa työtäsi ja työaikojasi. Haluamme, että voit antaa itsestäsi parasta työssä sekä vapaa-aikana.

Palkkasi on Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukainen. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuurieduilla.

Me Xamkissa työskentelemme uutta oppien ja toisiamme kirittäen. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja siksi tarjoamme sinulle Xamkin  avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta.

 Entä mitä odotamme sinulta?

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja osaamista elinkeinokalataloudesn kehittämisestä. Arvostamme osaamista projektimaisesta työskentelystä ja teknologisten/digitaalisten ratkaisujen käytöstä alalla. 

 Miten hakuprosessi etenee? 

  • Hae paikkaa tämän ilmoituksen alalaidasta ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Todistukset pyydämme valitulta.
  • Haastattelut järjestetään syyskuussa (vk 37)
  • Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

 Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Xamkista tai työstä lisää, pyydämme ottamaan yhteyttä yhteyshenkilöihin 

Yhteyshenkilöt

Teija Rautiainen

Tutkimusryhmäpäällikkö, Vastuulliset ruokapalvelut

0400872759

[email protected]

Antti Kinnunen

projektipäällikkö

0504763894

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TKI-asiantuntija, elinkeinokalatalous

Mikkeli
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti