Skip to main content

Toiminnan ohjaaja, Rovaniemi

Toiminnan ohjaajaksi Myllärin Pajalle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule toiminnan ohjaajaksi Lappiin!

Toiminnan ohjaajan tehtävät sijoittuvat Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen Myllärin Pajan päiväaikaiseen toimintaan Rovaniemelle, joko Pajatiimissä tai Varastotiimissä. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen 31.7.2025 saakka.

Toiminnan ohjaajat työskentelevät Myllärin Pajalla päiväaikaisessa toiminnassa kehitysvammaisten, autismin kirjon, asperger ja neuropsykiatrisista häiriöistä kärsivien henkilöiden parissa ryhmänohjaajina.

Myllärin Paja tarjoaa

- monipuolisen työympäristön ja yhteisöllisen työyhteisön ympärillesi.

- mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi.

- koulutusta omien tarpeidesi mukaan.

- monenlaista TYKY-toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto / korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä tarvittava erityisosaaminen. Tehtävissä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme, että toimeen valitulla on hygieniapassi. Puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomentelmien hallinta, neuropsykiatrinen koulutus sekä aikaisempi työkokemus lasten kanssa katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 618,11€/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 20.9.2024 klo 15:00 mennessä!

Määräaikaisuuus voidaan täyttää haun ollessa vielä kesken.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Minna Orajärvi

[email protected]

Palveluvastaava Ville Kari

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti