Skip to main content

Toimintaterapeutti, Inari/Utsjoki

Lapin hyvinvointialueelle pohjoiseen haetaan toimintaterapeuttia!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Inari on noin 7000 asukkaan kunta Pohjoisessa Lapissa Inarijärven syleilyssä. Täällä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja monipuoliseen harrastamiseen. Inarin metsä- ja tunturimaisemia halkovat lukuisat vesistöt, jotka virtaavat Jäämereen. Inarin avara ja alkuperäinen luonto tekee kunnasta vetovoimaisen matkailukohteen. Myös Saariselän harrastemahdollisuudet ovat puolen tunnin automatkan päässä Ivalosta ja lentoyhteydellä pääsee suoraan Helsinkiin.

Inarin kuntoutukseen haetaan toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Tehtävässä on mahdollisuus työskennellä myös Utsjoen kunnan alueella erikseen sovittaessa.

Tehtäviisi kuuluu toimintaterapiapalveluiden järjestäminen kaiken ikäisille eri asiakasryhmille: lähetteiden ja terapiapalautteiden käsittely, toimintaterapiatarpeen arviointi ja toteutus omana toimintana sekä toimintaterapia-arviointien ja ohjauksien sekä resurssien puitteissa terapiajaksojen toteutus ja jatkosuunnitelman tekeminen. Meillä korostuvat moniammatillinen yhteistyö, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut työryhmissä ja asiakaskohtaisesti sekä verkostojen ohjaus- ja neuvonta asiantuntijaroolissa.

Tarjoamme sinulle Inarissa paikallisen, mukaansatempaavan työryhmän lisäksi koko Laphan alueen laajan kuntoutuksen- sekä toimintaterapeuttien verkoston ja ammatillisen tuen. Pääset mukaan kehittämään toimintaterapiaa hyvinvointialueella sekä yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on toimintaterapian koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Saamen kielen taito katsotaan erityiseksi eduksi.

Tehtävässä edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 757 €/kk, lisäksi maksamme rekrytointilisää 200 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävä on uudelleen haettavana 31.7.2024 klo 15:00 saakka. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Marjut Ylitepsa

Palvelupäällikkö

Alueelliset kuntoutuspalvelut, Pohjoinen Lappi

Toiminta- ja työkyvyn tuki

Lapin hyvinvointialue

040 683 6171

[email protected]

Erja Peltonen

Palvelupäällikkö

Alueelliset kuntoutuspalvelut, Itäinen Lappi

Toiminta- ja työkyvyn tuki

Lapin hyvinvointialue

0401597543

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti