Skip to main content

Toimintaterapeutti, Rovaniemen avokuntoutus

Toimintaterapeutiksi Rovaniemen avokuntoutukseen!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule toimintaterapeutin töihin Lappiin!

Toimintaterapeutin tehtävä sijoittuu Kaakkoisen Lapin kuntoutuspalveluihin, Rovaniemen avokuntoutukseen ja painottuu lasten ja nuorten toimintaterapiaan. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen työllesi sekä mielenkiintoisen tehtävän toimintaterapiakuntoutuksen asiantuntijana.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapian koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Asiakaskäyntejä toteutetaan toimipisteellämme ja asiakkaiden toimintaympäristöissä, jonka vuoksi toivomme hakijalla olevan ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 819,58 €/kk, lisäksi maksamme rekrytointilisää 150 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää lain 759/2004 mukainen huumausainetodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 5.8.2024 klo 15:00 mennessä! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Kaakkoisen Lapin alueellisten kuntoutuspalveluiden palvelupäällikkö

Piia Vartio

puh. 0505993235, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti