Skip to main content

Toimistotyöntekijä

Hoi sinä! Etsitkö uutta työtä ja monipuolinen toimistotyöntekijän rooli kasvavassa rakennus- ja maanrakennusalan yrityksessä kiinnostaa! Pysyykö sinulla useat langat käsissäsi yhtä aikaa? Oletko valmis ottamaan toimiston juoksevat asiat, reskontrat ja laskutuksen haltuusi eikä some-kanavienkaan päivittely tuota sinulle harmaita hiuksia? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä

etsimme asiakkaallemme Invera Oy:lle TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen!

"Yrityksen kasvun myötä tarvitsemme toimistollemme työntekijän, joka pystyy ottamaan toimiston juoksevat asiat haltuunsa. Työnkuva on monipuolinen ja se muotoutuu tarkemmin valitun henkilön osaamisen mukaan."

Työstä tarkemmin:

Työtehtävät tulevat muodostumaan esimerkiksi

  • toimiston juoksevien asioiden hoidosta, mm. tapahtumien järjestelyä sekä asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse
  • laskutuksesta ja reskontran hoidosta
  • henkilöstöhallinnon avustavista tehtävistä, mm. Valtti-korttien tilaukset, työvaateasiat
  • sosiaalisen median päivittämisestä (Instagram, Facebook)
  • työmaiden ja työtilausten perustamistoimenpiteistä järjestelmään (Adminet)

Mikäli omaat vahvan rakennusalan kokemuksen, työnkuva voi sisältää myös esimerkiksi ennakkotarjouspyyntöjen jättöä, työmaiden ennakkoilmoituksien tekoa ja muuta rakennusalan hallinnollista taustatyötä.

Mitä odotamme:

Tehtävään valitulta henkilöltä toivomme aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja kokemusta toimistotyöstä. Hallitset Excelin hyvin ja eduksi katsotaan Adminetin ja muiden vastaavien järjestelmien käyttökokemus. Olet työntekijänä itsenäinen, oma-aloitteinen ja työhön tarttuva, eikä kiireiset työpäivät tai itsenäisten päätösten tekeminen ole sinulle uutta. Vaikka etsimmekin itsenäistä työntekijää, ei sinun tarvitse pärjätä yksin. Saat työhösi tuen ja sparrauskaverin, eikä kaikkia työtehtäviä tarvitse heti osata. Sinut perehdytetään niihin.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kokeneiden alan ammattilaisten tiimissä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työn aloitusaika on sovittavissa loppuvuoden ajalle tilanteesi huomioiden. Tehtävässä sovelletaan rakennnusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta, palkkaus kokemuksen mukaan.

Haun eteneminen:

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Botnia Careerilta Sini Setälä, puh. 050 547 1467, [email protected] ja Inveralta Antti Vääräniemi, puh. 040 1424 146, [email protected].

Haku alkaa 8. lokakuuta 2024 ja päättyy 3. marraskuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti