Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Traktorinkuljettaja

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista TRAKTORINKULJETTAJAA ratatyömaalle. Odotamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta alalle ja työkokemusta traktorin ajamisesta peräkärryn kanssa, C-korttia sekä työturvakorttia. Kokemus maanrakennuskoneiden käytöstä on eduksi. Eduksi katsomme myös ratatyö- ja tieturvakortit.

Kerrothan hakemuksessasi myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta muiden maanrakennuskoneiden käytöstä ja minkälaisia traktoreita olet aiemmin käsitellyt.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia työtehtäviä. Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan nopeallakin aikataululla! Töiden aloitus on sovittavissa joustavasti.

Hakeminen tapahtuu nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Korhonen, puh. 050 444 4426 / [email protected].

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT
Maarakennustyöntekijä, maarakennus, traktori, traktorinkuljettaja, konekuski, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tapio Korhonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Traktorinkuljettaja

Sihti
Jyväskylä
Jyväskylä
Laukaa
40950 Muurame
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti