Skip to main content

Trukinkuljettaja hyllytykseen

Oletko tarkka ja kiinnostunut trukinkuljettajan työstä? Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus päästä trukin puikkoihin.

Etsimme asiakkaallemme Espoon varastolle trukinkuljettajaa. Tehtävään kuuluu tuotteiden hyllytys, hyllyjen siistiminen sekä muita varaston tehtäviä tilanteen mukaan. Työt tehdään arkisin klo 7–23 välillä, vuoroviikoin aamussa ja illassa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Me etsimme tähän tehtävään oma-aloitteista ja tarkkaa henkilöä. Työssä käytetään pääsääntöisesti kapeakäytävätrukkia. Aiempi kokemus trukeista on hyödyksi, mutta ei välttämättömyys. Meillä on mahdollisuus perehdyttää sopiva henkilö tehtävään. Sujuva suomen kielen taito sekä 18 vuoden ikä on edellytys valituksi tulemiselle.

Palkkaus määräytyy kaupan TES:n mukaisesti.

Jos kiinnostuit, jätähän hakemuksesi viipymättä. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja valinta tehdään, kun löydämme sopivan henkilön.

Hae paikkaa viimeistään 03.11.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Trukinkuljettaja hyllytykseen

Barona Logistiikka
Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Hyvinkää
Barona Logistiikka
Vantaa
Barona Logistiikka
Vantaa
Barona Logistiikka
Oulu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti