Skip to main content

Trukkikuski Seinäjoelle

Asiakasyrityksemme Viitala Forest on kotimainen ja kasvava puu- ja saha-alan edelläkävijä, jonka toiminnan keskiössä on sahatavaran tuotanto sekä pikkutukkien ja tukkien sahaus. Nyt Viitala Forestin kasvava tiimi etsii Seinäjoelle osaajaa nimikkeelläTrukkikuski SeinäjoelleTehtävänkuvaEtsimme reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen omaavaa vahvistusta ulkologistiikan tiimiin. Työnkuvaan kuuluu 14t Kalmar-trukin käyttöä, linjastojen tyhjäyksiä ja täyttöjä, varaston järjestyksen ylläpitämistä, kuormien suunnittelua sekä kuivausohjelmien tekoa tietokoneella. Yritys on keskittynyt pikkutukkien ja tukkien sahaukseen. Millaista henkilöä etsimme?Eduksesi on aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä, trukin ajotaito, organisointikyky sekä sujuva suomen kielen taito. Meille tärkeintä on positiivinen ja kehittymishaluinen työasenne, joten mikäli et omista aikaisempaa kokemusta alalta, se ei ole este työn hakemiselle vaan tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta! Työtä suoritetaan pääasiallisesti päivävuorossa, mutta toivomme hakijalta valmiutta työskennellä ajoittain kahdessa vuorossa. Työtehtävässä tukenasi toimii ammattitaitoinen ja tiivis työyhteisö. Mitä sinulle tarjotaan?Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, monipuolisen työympäristön ja rennon työilmapiirin. Saat työhön kattavan perehdytyksen työsuhteen alkaessa. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Kiinnostuitko? 
Jos tehtävänkuva herätti mielenkiintosi tai tunnet sopivan henkilön, lue lisää HR Sataman urasivuilta (rekry.hrsatama.fi/jobs) ja lähetä hakemuksesi! Käymme saapuneita hakemuksia läpi jo työpaikkailmoituksen aukioloaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä jää aikailemaan! Mahdolliset lisäkysymykset ja tiedustelut voit välittää Suorahakutiimille sähköpostitse ([email protected]) tai hakua hoitavalle tiimin jäsenelle, jonka tiedot näet ilmoituksen lopusta urasivuiltamme. 
Muuta 

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen, kokoaikainen

Sijainti: Seinäjoki
Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa!  => hrsatama.fi Voit jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, niin pääsemme käsittelemään sen tietoturvallisesti. Huomaathan, että emme vastaanota tai käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Terveisin, Suorahakutiimi, HR Satama www.hrsatama.fi Seuraa meitä somessa: https://www.linkedin.com/compa... https://www.facebook.com/HRSat... https://www.instagram.com/hrsa... 

Jätä hakemus: https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4792963-trukkikuski-seinajoelle/applicati...
Työpaikan osoite: 60100 Seinäjoki
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 22.09.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 07.08.2024 10:24
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 64ca3f41-f4a3-4482-96f9-e8ce936fd388

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti