Skip to main content

Tukipalvelutyöntekijä Validian kuntoutukseen Synapsiaan

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt tukipalvelutyöntekijöitä siivouspainotteiseen työhön Validia kuntoutuksen toimipisteelle Synapsiaan.

Tukipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat kuntoutujahuoneiden siivous sekä yleisten tilojen siivous siivoussuunnitelman mukaisesti. Lisäksi työtehtäviisi saattaa kuulua asiakaspalvelua, pyykkihuoltoa, avustavia tehtäviä kahdella osastollamme sekä ruokahuollontyötehtäviä osastoilla ja keittiöllä.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja joustava tiimin jäsen, joka kohtaa sekä kuntoutujamme että työkaverit iloisella mielellä. Olet valmis oppimaan uutta, pystyt toimimaan ajoittaisessa kiireessä, eikä hymysi hyydy pienen paineen keskelläkään. Edellytämme, että sinulla on catering-alan, kotipalvelutyöntekijän, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualankoulutus sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hygieniapassi.

Validia kuntoutuksen toimipiste Synapsia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Taka-Töölössä vastapäätä Helsingin jäähallia. Tutustu tästä lisää toimintaamme Validia-kuntoutus.

Tarjoamme sinulle
- Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työllesi
- Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen ja kokemuksen mukaan
- Ammattitaitoisen ja huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Mahdollisuuden käyttää kuntoutuskeskuksen liikuntatiloja, mm uima-allas-, kunto- ja liikuntasali
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia ja työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian hakulomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä hoitotyön palvelupäällikkö puh. 044 465 0542 Marika Mehtonen tai sähköpostitse [email protected].

Jätä hakemus: https://ura.validia.fi/jobs/5061997-tukipalvelutyontekija
Yhteystiedot: Hakemuslomakkeen kautta. Tietosuojasyistä käsittelemme hakemuksia vain järjestelmässämme. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Työpaikan osoite: Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 Helsinki
Palkkaus: TES, sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.11.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 08.10.2024 16:28
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e828b618-194f-4f00-8e4b-896b01a2caf7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti