Skip to main content

Tule töihin Scandicille

Etsitkö työtä opintojen ohelle tai kaipaat muuten vain joustavaa työtä? Jos vastasit kyllä, tule töihin Scandicille!

Etsimme ravintola-alan osaajia keikkatyöhön Pohjoismaiden suurimpaan hotelliketjuun Scandic Hotelsille. Suomessa Scandic operoi 62 hotellia Helsingistä Rovaniemelle Scandic- sekä Scandic Signature -tuotemerkeillä sekä kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.

Kaikkea tekemistä Scandic hotelliketjussa ohjaavat Scandicin neljä arvoa: Be Caring, Be You, Be a Pro ja Be Bold.

Haemme tällä hetkellä Rovaniemen Scandic hotelleihin tarjoilijoita, vastaanottovirkailijoita, kokkeja ja astiahuoltajia. Meillä on tarjolla kaiken tasoisia tehtäviä osaamisesi mukaan avustavista ravintola-alan tehtävistä itsenäisiin vaativimpiin työtehtäviin.

Hakemiltamme henkilöiltä toivotaan hyvän asenteen lisäksi työtehtävään kuuluvaa ammattitaitoa sekä asiakaspalveluasennetta. Töitä on tarjolla aamu-, päivä- ja/tai iltavuoroissa, mutta tarpeen mukaan yövuorojakin voi tulla satunnaisesti esimerkiksi hotellien vastaanoton puolella.

Palkkaus Marava TES:n mukainen välillä 11,35 € - 14,63 € / h + lisät tai sopimuksen mukaan ottaen huomioon aikaisemman kokemuksesi.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Meille on tärkeää löytää juuri sinulle sopivia vuoroja ja mielenkiintoinen työpiste, jossa aurinkoinen asenteesi ja osaamisesi pääsevät loistamaan! Yksi tärkeimmistä työn mielekkyyteen vaikuttavista tekijöistä työntekijöillemme on joustavuus. Tässä työssä sinä päätät, milloin ja missä teet töitä. Työvuoron varaat itse, kun se sopii aikatauluusi. Avoimia ja varattavia vuoroja voit seurata Mystaff sovelluksemme kautta.

Työntekijätyytyväisyys 2024 kyselyn mukaan 92% työntekijöistämme suosittelee StaffPointia työnantajana.

Toivomme sinulta:

- Hyvää asennetta, sitä ravintola-alalla tarvitaan

- Ammatillista osaamista ja kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta

- Valmiutta työskennellä hotelli- ja ravintola-alan muuttuvissa arjen tilanteissa

- Sitoutumista vuoroihin jotka olet itsellesi valinnut

Tarjoamme sinulle:

- Työsuhteen, joka on mahdollista sovittaa elämäntilanteesi mukaan

- Vahvan ja toimivan tukiverkoston sekä organisaation taaksesi

- StaffPointin kattavan etuohjelman vaihtuvine etuineen mm. alennuksia erilaisiin palveluihin

- Scandic-edut: mm. tuntuvia alennuksia hotelli- ja ravintolapalveluihin

Tarkennuksia eduista voit kysyä mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Joko kiinnostuksesi heräsi?

Laita hakemusta tulemaan! Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Käytämme rekrytoinneissa myös videohaastatteluja, joten seuraathan sähköpostiasi.

Meille on tärkeää tietää sinusta ja työkokemuksestasi, joten kerrothan hakemuksessa hieman itsestäsi ja liität mukaan CV:n tai tiedon aikaisemmasta työhistoriastasi. Pyydämme hakemuksella vastaamaan myös muutamaan kysymykseen itsestäsi, jotta tiedämme paremmin, minkälaista työtä voimme sinulle tarjota Scandic Hotelsilla.

Scandic Hotels

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia ja 58 000 huonetta toiminnassa ja kehitteillä kuudessa maassa. Joka päivä yli 15 000 tiimiläistämme luovat upeita hotellielämyksiä, jotta hotellivieraamme haluaisivat tulla meille aina uudestaan.

Scandicilla toivotamme vieraamme aina lämpimästi tervetulleeksi ja pyrimme luomaan heille ylivertaisia hotellikokemuksia. Haluamme toimia vähemmän perinteisen hotelliketjun tavoin ja luoda asiakkaisiin enemmänkin ystävyyden kaltaisen suhteen.

Arvomme ovat:

Be caring

Olemme ystävällisiä ja toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi. Välitämme tiimiläisistämme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Järjestämme vuosittain tiimiläisillemme vuosijuhlat, jossa haluamme aidosti kiittää heitä menestyksekkäästä vuodesta. Vuoden 2019 vuosijuhlat palkittiin vuoden henkilöstötapahtumana Evento Awardseissa 2020.

Be you

Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta – ja siksi otamme myös jokaisen vieraamme vastaan henkilökohtaisesti.

Be a pro

Palveluidemme korkeaan ja yhtenäiseen laatuun voi aina luottaa. Emme kuitenkaan pitäydy siinä, vaan ylitämme odotukset. Tiedämme, että avain menestykseen on pienissä yksityiskohdissa ja tahdossamme tehdä hyvän sijaan parasta.

Be bold

Uskallamme tehdä asioita eri tavalla, astua mukavuusalueidemme ulkopuolelle ja keskittyä enemmän tulevaan kuin menneeseen. Haluamme inspiroida vieraitamme, toisiamme, omistajiamme sekä ympäröivää yhteiskuntaamme.

Puhelin: 044 420 4437 Sähköposti: [email protected]

Jätä hakemus: https://staffpoint.talentadore.com/apply/tule-toihin-scandicille-scandic...
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 04.09.2024 15:13
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 757a6f59-1740-4b05-a78a-43110d2a370d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti