Skip to main content

Tuntityöntekijä tablettiosasto, Turku Turku

Haemme tuntityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Orionin Turun tehtaan tablettiosastolle!

Tehtävän kuvaus

Tuntityöntekijänä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti tablettien visuaalinen tarkastus. Myös erilaiset tuotantoa tukevat tai avustavat tehtävät ovat mahdollisia. Työtä tehdään joko tablettivalmistusosastolla tai erikoisvalmistusosastolla. 

Lisäksi tehtäviin kuuluvat tuotannonaikaisten häiriöiden selvitykset ja vikailmoitusten tekeminen. Pääset myös mukaan työmenetelmien kehittämiseen, sekä toiminnan ja turvallisuuden parantamiseen. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita (mm. staattiset työasennot, astioiden nostamiset ja erilaiset pesut).

Tärkeää kaikissa työvaiheissa on suunnitelmallisuus sekä toimintaohjeiden, työjärjestyksen, lääketeollisuuden hyvien tuotantotapojen (GMP) ja suojautumisohjeiden tarkka noudattaminen. Lisäksi työvaiheiden huolellinen dokumentointi kuuluu päivittäiseen arkeen. Tehtävät ja työssä onnistuminen vaatiikin tekijältään huolellisuutta ja tarkkuutta, sekä kykyä kestää aikapainetta. Työ ei vaadi aiempaa osaamista ja osasto hoitaa perehdytyksen.

Työtä tehdään 2-vuorossa (aamu- ja iltavuoro) ja työsopimus on 0-40 tuntia/viikossa, tarvittaessa töihin kutsuttaessa. Määräaikainen työsuhde on voimassa 12/2025 asti. 

Yksikön kuvaus

Turun tablettiosastolla työskennellään massanvalmistuksen, tabletoinnin ja päällystyksen prosesseissa sekä välinehuollon tehtävissä. Tablettien pakkaaminen tehdään Salon tehtaallamme. Esihenkilön lisäksi yhdessä vuorossa työskentelee n. 11 prosessinhoitajaa.

Lue lisää tuotanto-osastoistamme nettisivuiltamme. Tutustu lisää Turun tehtaamme toimintaan alla olevalta videolta!

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kotimaisessa lääketuotannossa, hyvässä työyhteisössä. Pääset samalla oppimaan minkälaisissa tehtävissä ammattilaiset työskentelevät lääketeollisuudessa. Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi, jossa on hyvä yhteishenki ja avuliaat työkaverit.

Lisäksi tarjoamme:

  • kattavat henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurietu, terveys- ja kosmetiikkatuotteiden laajan valikoiman ikiomassa henkilökuntamyymälässämme 
  • Erilaisia liikunta- ja harrastekerhoja 
  • työterveyshuollon 
  • kilpailukykyisen tuntipalkan lisäksi vuorolisät 
  • mahdollisuuden osallistua tuotannon eri prosesseihin ja kehittyä alan ammattilaiseksi 
  • mahdollisuuden vaikuttaa työtuntien määrään, työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle 

Meille Orionilaisille on tärkeää vaalia keskinäistä arvostusta ja kunnioitusta toistemme työtä ja näkemyksiä kohtaan. Muiden kuuntelu ja erilaisten näkökulmien huomioiminen ovat meillä arvokkaita ominaisuuksia saavuttaa tuloksia yhdessä. Työtä teemme tinkimättömällä asenteella, jotta Orion menestyy myös tulevaisuudessa. Lue lisää Orionin työnantajalupauksesta ja arvoista nettisivuiltamme.

Edellytykset

  • Avoin asenne ja halua oppia
  • Tarkkuus, sillä työ sisältää paljon ohjeistuksia
  • Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen kielitaito, koska työkielemme ja ohjeistuksemme ovat suomeksi
  • Kyky vuorotyöhön

Emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta lääkealasta tai tuotantotöistä, mutta aikaisempi kokemus erilaisista tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on positiivinen asenne ja kiinnostus tuotantotöitä kohtaan! Työtehtäviin saat aina hyvän perehdytyksen. 

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit niin haethan tehtäviin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 13.10.2024 mennessä, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävistä antaa tablettiosaston päivätyönjohtaja Risto Antikainen p. 050 966 7491 (ma-to klo 9.30-10.30).

#LI-DNI

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.





Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Orion vaikuttavuus

Orion synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Orion synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Orion

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Orion Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuntityöntekijä tablettiosasto, Turku Turku

Turku
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti