Skip to main content

Tuotannon työntekijöitä

Nefab konserni kasvaa ja menestyäksemme tarvitsemme ammattitaitoisia osaajia. Kotimainen tuotantomme on tärkeässä asemassa, jotta voimme vastata kasvaviin toimitushaasteisiin ja tarjota joustavaa palvelua asiakkaillemme.

Etsimme nyt Tampereen tuotantoon työntekijöitä sekä vakituisiin, että määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tampereen tuotantoyksiköt ovat erikoistuneet asiakaskohtaisesti räätälöityihin vientipakkauksiin. Päivittäinen työ sisältää erilaisia tuotannon työtehtäviä puupakkaus- ja kuormalavavalmistuksen parissa, kuten sahaus, naulaus ja kokoonpanotyö. Tärkeää on, että sinulla pysyvät työkalut käsissä ja eduksi on, jos sinulla on kokemusta valmistavasta teollisuudesta ja kokemusta käyttämistämme materiaaleistamme (puu, vaneri, aaltopahvi). Työtä tehdään yksin ja pareittain. Tärkeää on, että ymmärrät tuotantoon kuuluvan tavoitteellisuuden ja toimit yhteistyössä muiden kanssa asetettujen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Etsimme henkilöitä, joilla on oma-aloitteisuutta ja vaikka työ on itsenäistä, osaat toimia myös ryhmässä joustavasti ja otat muut huomioon. Tekninen koulutus tai kokemus vastaavanlaisista töistä on hyvä etu mutta tärkeää olisi, että osaisit lukea teknisiä piirustuksia ja työohjeita. Työturvallisuuskortti ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Työ on luonteeltaan fyysistä (nostoja, liikkumista tuotannossa) ja työtehtävät vaihtelevat tuotantotarpeiden mukaisesti.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin kahdessa vuorossa (klo 7-22 välillä). Meillä on työajoissa liukumaa, eli työaika joustaa jonkinverran. Palkkaus on puusepänteollisuuden TES:n mukaan ja lisäksi maksetaan tehdyn määrän mukaisesti henkilökohtaista tuotantopalkkiota. Työsuhde-etuina on ePassi ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Nefabin arvot ovat yksinkertaistaminen, voimaannuttaminen ja kunnoitus (simplicity, empowerment respect). Asetamme asiakkaan aina etusijalle ja teemme sen yhteistyön sekä viestinnän keinoin. Henkilöstömme kunnioittaa toisiaan ja ympäristöämme. Meillä voit kehittyä ja kehittää, innovoida aina yksinkertaisemman ratkaisun asiakkaidemme parhaaksi.

Nefab kunnioittaa monimuotoisuutta ja yhtäläisiä mahdollisuuksia, ja siksi kaikki hakemukset ovat tervetulleita. Olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joilla on erilaisia taustoja, näkökulmia ja taitoja.

Jätä hakemus: https://nefab.onecruiter.com/jobs/276586-tuotannon-tyontekijoita?_=0.860...
Yhteystiedot: Tehtävään voi hakea 18.8.2024 saakka, luemme hakemuksia elokuun aikana ja kutsumme haastatteluun jo hakuajan sisällä. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja antaa Operations Manager Petri Piipponen puh. 050 551 7400. Soittoajat ke 7.8 klo 15-16 ja to 15.8 klo 15-16 välisenä aikana.

Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 18.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 03.07.2024 14:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3f87ddbb-4bed-43b6-b879-bd53743583b8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti