Skip to main content

Tuotantolinjan esihenkilö

Merus Power Oyj on vuonna 2008 perustettu teknologiayhtiö, joka tukee kestävän energian murrosta. Suunnittelemme ja tuotamme innovatiivisia sähkötekniikan ratkaisuja, kuten sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Skaalautuvan teknologiamme avulla mahdollistamme uusiutuvan energian kasvun sähköverkoissa ja parannamme yhteiskunnan energiatehokuutta. Olemme kotimainen innovatiivinen sähkötekniikan erikoisosaaja, toimimme globaaleilla ja voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 29 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee tällä hetkellä yli 120 henkilöä ja henkilöstömme edustaa kansainvälisesti arvostettua insinööriosaamista. Lue meistä lisää: www.meruspower.com

Kasvumme jatkuessa etsimme Ylöjärvelle kolmea

TUOTANTOLINJAN ESIHENKILÖÄ.

Tässä täysin uudessa roolissa saat vastuullesi oman tuotantolinjan, jonka tuotantoaikataulun toteutumisesta ja tiimin työtehtävien ohjauksesta sekä esihenkilötyöstä huolehdit. Osallistut myös itse vahvasti tuotannon hands on -tekemiseen n. 2/3 työajasta. Valvot tehokkuutta ja varmistat töiden valmistumisen suunnitelmien mukaan, päivität työohjeita ja viestit eri sidosryhmille linjasi tarpeista sekä juoksevista asioista. Kehität ja suunnittelet myös tuotantomenetelmiä ja tuottavuuden parantamista yhdessä tuotantopäällikön kanssa.

Etsimme tehtäviin sähköasennuksesta tai kojeistoasennuksesta kokemusta omaavia tuotannon osaajia, jotka innostuvat myös päästessään mukaan kehittämään monipuolisesti prosesseja sekä menetelmiä. Työtä tehdään 37,5 h/vko, liukuvalla työajalla arkipäivisin klo 617 välisenä aikana. Saat työsi tueksi kaksi vastaavassa roolissa toimivaa tekijää, ammattitaitoisen tiimin sekä kokeneen tuotantopäällikön, joka varmistaa, että sinulla on repussasi kaikki tarvittava roolin menestyksekkääksi hoitamiseksi.

Jotta onnistut tehtävässä, tulee sinulla olla järjestelmällinen ote työhön ja halua sekä kykyä toimia esihenkilötehtävissä tuotantotyön rinnalla. Olet ripeä, oma-aloitteinen ja hyvillä kommunikointitaidoilla varustettu. Tehtävään soveltuu monenlainen tausta, mutta esimerkiksi sähköasentajan tai sähköinsinöörin koulutus antaa hyvän pohjan roolissa toimimiselle. Plussaa sen lisäksi on kokemus aiemmasta esihenkilötyöstä. Jonkin ERP järjestelmän käyttökokemus tai ainakin vahva ymmärrys on suotavaa. Rooli edellyttää myös kykyä lukea piirikaavioita sekä mekaniikkakuvia. Tuotantomme pyörii suomen kielellä, joten sen osalta edellytyksenä on kiitettävä taso. Lisäksi toivomme myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme innoissamme päästessämme luomaan tulevaisuuden teknologisia ratkaisuja ja tekemään merkityksellistä työtä. Meillä pääset osaksi suomalaista, kasvavaa teknologiayritystä, jossa vaalimme kannustavaa ja eteenpäin katsovaa ilmapiiriämme. Meillä on matala hierarkia ja viihtyisät toimitilat Ylöjärven uudenkarhealla päätoimistolla. Nautimme yhdessä tekemisestä ja siksi työskentelemmekin pääosin läsnä toimistolla. Tarjoamme työntekijöillemme reiluja etuja, kuten koko henkilöstön vuosibonusjärjestelmän, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun, lounasedun sekä kattavan työterveyden. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka riippuu tarkemmin taustastasi ja kokemuksestasi.

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Merus Powerista työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 2.10 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Porkkana ja keppi Oy:lta: Kaisa (044 588 6109), parhaiten tavoitettavissa 24.9 klo 12-14 ja 30.9 klo 12-14 sekä Johanna (040 733 0840) 17.9 klo 14-15.30 ja 20.9. klo 13-15.

Jätä hakemus: https://jobs.meruspower.com/jobs/4972928-tuotantolinjan-esihenkilo
Yhteystiedot: Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Merus Powerista työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 2.10 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Porkkana ja keppi Oy:lta: Kaisa (044 588 6109), parhaiten tavoitettavissa 24.9 klo 12-14 ja 30.9 klo 12-14 sekä Johanna (040 733 0840) 17.9 klo 14-15.30 ja 20.9. klo 13-15.
Työpaikan osoite: Pallotie 2, 33470 Ylöjärvi
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 14.09.2024 07:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 72217b90-9994-46fe-88d4-cd178b7d82f2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantolinjan esihenkilö

Merus Power Oyj
Ylöjärvi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti