Skip to main content

Tuotantotyöntekijä Koskisen ohutvaneritehtaalle Hirvensalmelle

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista! Haemme nyt Hirvensalmella sijaitsevalle ohutvaneritehtaallemme tuotantotyöntekijää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävä sijoittuu ohutvanerin kuivauskoneelle. Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin tehtävää 3-vuorotyötä.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aikaansaavaa työotetta. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä. Aikaisempi kokemus prosessiteollisuudesta tai metsäteollisuuden koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää on huolellinen ja myönteinen asenne turvallisia työtapoja kohtaan.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden uuden oppimiseen sekä oman ammattitaitosi syventämiseen. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia ja työilmapiiri on reilu ja kannustava. Pääsetkin osaksi osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Hyvinvointisi tueksi tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon, työsuhdepyörä- ja Epassi-edun. Koskisella valmistettavien puutuotteiden kautta pääset tekemään positiivista hiilikädenjälkeä sekä ottamaan kanssamme puuviisaita askeleita kestävän kasvun polulla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Aki Maaranen p. 050 527 7629 ja työnjohtaja Pasi Marttinen p. 044 018 8018. Hakemukset otamme vastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, haku on käynnissä 22.9.2024 asti. Ole kuitenkin nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tervetuloa oppimaan ja kasvamaan ohutvanerin valmistuksen huippuammattilaiseksi!

Koskisen

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen. Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Koskisen on suomalainen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää. Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Sähköposti: [email protected] Sijainti: Otavantie 395, Hirvensalmi

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/tuotantotyontekija-koskisen-ohutvaneri...
Työpaikan osoite: Otavantie 395, 52550 Hirvensalmi
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 21.09.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 02.09.2024 15:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: afe3a78e-0309-43dd-84d8-556885d24de6

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä Koskisen ohutvaneritehtaalle Hirvensalmelle

Koskisen
52550 Hirvensalmi
Etelä-Savo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti