Skip to main content

Tuotantotyöntekijä, Uusikaupunki

TYÖTEHTÄVÄ

Tuotantotyöntekijänä työskentelet levyntyöstökeskuksilla tehden särmäystä ja levyntaivutusta. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee Uudessakaupungissa ja työsuhde on noin 4 kuukauden mittainen määräaikaisuus, mutta myös pidempi työsuhde on mahdollinen.

Tuotantotyöntekijänä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- särmäys
- levyn taivutus

Tuotantotyöntekijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää osaamistasi metallialalla asiantuntevassa yrityksessä. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään. Työsopimukseen sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja tehtävästä maksettava palkka on noin 12 euroa / h.

- mahdollisuus kerryttää osaamista metallialalta
- palkka noin 12 euroa / h
- kattava perehdytys

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti aitoa kiinnostusta kehittyä metallialan osaajaksi. Aiempi kokemus teollisuustyöstä, metallitöistä tai metallialan koulutus ovat eduksesi, mutta eivät ehdoton vaatimus. Etsimme ensisijaisesti reipasta ja innostuneen asenteen omaavaa työntekijää, joka hoitaa työnsä luotettavasti ja tunnollisesti. Työkieli on suomi, joten sujuva suomen kielen osaaminen on edellytys tehtävässä menestymiseksi. Sinulla tulisi olla mahdollisuus työskennellä myös vuorotöissä.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- reippaus, innostuneisuus ja halu oppia
- mahdollisuus työskennellä vuorotöissä
- luotettavuus ja tunnollisuus
- sujuva suomen kielen taito

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 31.10.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini Hembes, Adecco 040-664 1447

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
tuotantotyöntekijä, metallityöntekijä, teollisuustyö, särmäys, levytyöt, ohutlevy, Uusikaupunki, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Hembes, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä, Uusikaupunki

Adecco
23500 Uusikaupunki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti