Skip to main content

Tuotepäällikkö, Posti, Helsinki

Haluaisitko sinä olla mukana tukemassa Postin digitaalisia palveluita? Etsimme Postille oma-aloitteista ja sosiaalisessa ympäristössä viihtyvää tuotepäällikköä, jolla pysyy langat käsissä. Tehtävässäsi hallinnoit sinulle nimettyä digitaalisen kanavan tuotteistusta ja vastaat tuotteen muutosten sekä ominaisuuksien kehityksen läpiviennistä tiiviin sidosryhmäyhteistyön kautta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta projekti- tai tuotehallinnan työtehtävistä IT:n ja liiketoiminnan rajapinnoissa sekä ennen kaikkea skarppi ote työssäsi, halu oppia lisää sekä tuottaa laadukasta työnjälkeä. Jos tämä resonoi, tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia palveluita Postille ja hae paikkaa jo tänään!

Tehtävänkuvaus

Etsimme tuotepäällikköä osaksi Postin monikanavaisen ja digitaalisen liiketoiminnan tuotehallintatiimiä, jossa tuotepäälliköt vastaavat nimetyistä, merkittävää osaa suomalaisia yrityksiä palvelevista tuotekategorioistaan. Tämän tehtävän keskeisiin työtehtäviin kuuluu tuotekategorian tuotteistuksen mukaisen toiminnan hallinnointi, kehitystyön ohjaus sekä alueelle liittyvien muutosten läpivienti. Tuotepäällikkö myös seuraa palvelun tuotantoa läheisesti ja fasilitoi tarvittaessa ongelmanratkaisua. Lisäksi työtehtäviin kuuluu myynnin tukeminen sekä tuotteen ennuste- ja talouslukujen raportointi.

Teknisen syväosaamisen sijaan tuotepäällikkö on aktiviinen verkostoituja, joka toimii mutkattomasti organisaation eri toimintojen parissa sekä hakee tarvittavan asiantuntijuuden organisaatiosta ratkaistavien asioiden äärelle. Tehtävä edellyttääkin ennen kaikkea itseohjautuvuutta sekä generalistin ajattelutapaa, luontaista kyvykkyyttä ohjata arjen toimintaa pitäen katseen samalla isommassa kuvassa. Lisäksi työ edellyttää vahvaa halua ja kykyä laajaan sidosryhmäyhteistyöhön, suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme

  • Monipuolisen roolin isossa organisaatiossa
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä
  • Työllistyt tehtävään Academic Workin kautta, joten tukenasi on myös Academic Workin kattava osaaminen ️

Työtehtävät

  • Tuotteistuksen muutosten läpivienti
  • Myynnin sisäinen tukeminen
  • Tuki teknisten ongelmien ratkaisemisessa
  • Tuotekategorian ennuste- ja talouslukuihin pohjautuva raportointi

Etsimme

  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen, tekninen tai IT)
  • Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tuotepäällikön tai projekti-/tuotehallinnan työtehtävistä
  • Microsoft Office työkalujen hallinta (erityisesti Excel)
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus projektihallinnan työkaluista (esim. MS-Project, Jira)

Menestyäksesi roolissa olet:

  • Itseohjautuva ja aktiivinen - kannat roolistasi omistajuutta ja etenet työssäsi rohkeasti
  • Yhteistyökykyinen
  • Mukautumiskykyinen ja haluat luoda selkeyttä epäselkeyden tilalle
  • Kiinnostunut ymmärtämään isoja kokonaisuuksia ja ratkomaan ongelmia.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikkayritys, joka tarjoaa monipuolisia ja luotettavia jakelupalveluita yrityksille ja kuluttajille. Posti Jakelu vastaa postin, pakettien ja lehtien jakelusta kattavasti ympäri Suomen. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen tehokkaita ja kestäviä logistiikkaratkaisuja sekä kehittyä jatkuvasti vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. Posti Jakelu on osa valtakunnallista Posti Groupia, joka toimii myös kansainvälisillä markkinoilla.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotepäällikkö, Posti, Helsinki

Posti
Helsinki
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti