Skip to main content

Tuotepakkaajia, Äänekoski, määräaikainen (Joulusesonki)

On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta 1935. Herkullisen juuston valmistaminen vaatii vahvaa osaamista, innovatiivisuutta ja perinteitä. Tätä kaikkea on Valion Äänekosken juustolassa - siellä mistä klassikkojuusto Valio AURA® aloittaa matkansa suomalaisten ruokapöytiin.

Tule työkaveriksi meille! Etsimme nyt tuotepakkaajia Äänekosken tehtaalle työskentelemään AURA pakkaustiimissä joulusesongin ajaksi. Työsuhteet ovat määräaikaisia, kestoiltaan noin kaksi kuukautta (loka-joulukuussa). Kyseessä on jatkuva 2-vuorotyö (aamuvuoro klo 6 ja iltavuoro klo 14), myös viikonloppuisin.  

Pääset tekemään kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa vastaat osaltasi turvallisesta toiminnasta ja oman työpisteen koneiden turvallisesta käytöstä. 

Meillä pärjäät, kun toimit vastuullisesti, oma-aloitteisesti ja ennakoivasti. Teet mielelläsi työtä tiimissä positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja sinun on mahdollista tehdä vuoro- ja viikonlopputyötä. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi.  

Edellytämme 18 v. ikää. Arvostamme, jos sinulta löytyy hygieniapassi ja kokemusta tuotantotyöstä. 

Me tarjoamme sinulle:

- Mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen

- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi 

- Ison yrityksen henkilöstöedut ja uramahdollisuudet jatkossa

- Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

Tämä myös hieno tilaisuus alan vaihtoa miettivälle tulla kokeilemaan elintarvikealan työtä. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja varmasti viihdyt tiimissämme. 

Lisätietoja: tuotantovastaava Riikka Piispanen kertoo mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella numeroon 050 3980380, haun aikana arkisin klo 13-14.  kuulumisia Äänekosken tehtaalta

Hakemukset: Odotamme innokkaasti apujoukkoja joulusesonkiin. Ensimmäiset aloittavat jo viikolla 40 eli 30.9. alkaen. Laitathan siis hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.10.2024 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.   

Hakusanat: työpaikat Keski-Suomi, työpaikat Äänekoski, työpaikat Jyväskylä, työpaikat elintarvikeala, tuotantotyö, tuotepakkaus, joulusesonki 



Hakuaika alkaa: 13.08.2024 07:00Hakuaika päättyy: 15.10.2024 23:59

Valio vaikuttavuus

Valio synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Valio synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Valio

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Valio Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotepakkaajia, Äänekoski, määräaikainen (Joulusesonki)

Äänekoski
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti