Skip to main content

Turvallisuusinsinööri

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 150 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta. 

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TURVALLISUUSINSINÖÖRIÄ

Onko toiminnallisen turvallisuuden varmistaminen sinulle tuttua ja tunnet toiminnallisen turvallisuuden viitekehyksen? Olisiko päivittäinen työ tuhansien ihmisten liikkumisen turvaamiseksi sinulle kunnia-asia? Silloin tämä paikka voisi olla juuri sinulle.

Etsimme Mipron turvallisuusorganisaatioon turvallisuusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuotekehityksen ja projektoinnin validointitehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii itseohjautuvuutta, analyyttista otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Erinomaisen lähtökohdan tässä tehtävässä onnistumiselle antaa esimerkiksi sähkö-, automaatio-, ohjelmisto- tai turvatekniikan korkeakoulutus. Odotamme sinulta myös yli viiden (5) vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä turva-automaatiojärjestelmien ja/tai -ohjelmistojen parissa. Työssä onnistumisen edellytyksiä kasvattaa rautateiden turvalaitteiden tuntemus. Toivomme sinulta myös hyviä kommunikointitaitoja kirjallisesti ja suullisesti, sekä englannin, että suomen kielellä, sillä tehtävä sisältää työskentelyä asiakasrajapinnassa sekä muiden ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.

Tiettyä koulutus- tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on, että sinulla on syvällistä toiminnallisen turvallisuuden osaamista ja tunnet vähintään IEC 61508 standardin sisällön. Raideliikenteen toimialaa koskevien standardien (EN 50126, EN 50128 ja EN 50129) tunteminen vahvistaa edellytyksiä menestyä tehtävässä. TÜV Functional Safety Professional tai muu vastaava toiminnallisen turvallisuuden henkilösertifiointi katsotaan eduksi tehtävään hakiessa.

Turvallisuusinsinöörinä voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistoillamme Espoossa tai Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä. Huomioithan kuitenkin, että työ vaatii ajoittain matkustamista, arviolta muutamia päiviä kuukaudessa.

Mitä turvallisuusinsinööri tekee Miprolla?

Turvallisuusinsinööri toimii tuotekehityksen ja projektoinnin järjestelmätoteutuksen turvallisuuden kelpoistajana. Keskeistä tässä tehtävässä on vaatimustenmukaisuuden osoittaminen dokumentoidusti, jonka perusteella tuotteen tai toimitettavan järjestelmän voidaan todeta olevan soveltuva sen aiottuun käyttötarkoitukseen. Teknisten ja toiminnallisten vaatimusten lisäksi validoinnissa osoitetaan turvallisuuden eheyden vaatimusten täyttyminen sovellettavien standardien ja laatujärjestelmässä kuvattujen prosessien mukaisesti.

Tehtävässä pääset seuraamaan läheltä mielenkiintoisien tuote- ja raideliikenneprojektien toteutusta alusta loppuun ja näin ollen voit tehdä osaltasi merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä olevat kollegat sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Mipron oman koulutusakatemian avulla osaamisen jakaminen yrityksen sisällä, sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Saat tehtävässäsi vahvan tuen esihenkilöltäsi, omalta tiimiltä ja liiketoimintayksiköiltä. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut, joihin pääset tutustumaan nettisivuiltamme osoitteessa https://mipro.fi/fi/ura-miprolla/ 

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Hae paikkaa jo ennen kuin hakuaika umpeutuu 30.9.2024, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Turvallisuuspäällikkö Juha Turunen puhelimitse 0405192301 keskiviikkona 18.9. klo 14 - 15 ja keskiviikkona 25.9. klo 13 - 14 välisenä aikana. Lisätietoja saat myös tarvittaessa sähköpostitse, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Turvallisuusinsinööri

Mikkeli
Espoo
Oulu
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 11.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti