Skip to main content

Turvallisuusoperaattori aulapalveluille Pasilaan

Yrityksen kuvaus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus

Haemme turvallisuusoperaattoria Helsingin Pasilaan korkean turvatason asiakkuuteen. Tehtävässä työskennellään itsenäisesti, mutta tiivisti tiimin kanssa. Tehtävään kuuluu muun muassa erilaisten kulunvalvontajärjestelmien hallintaa sekä avainhallintaa. Valintaprosessiin kuuluu myös henkilöturvallisuusselvitys. Tehtävä ei edellytä vartijakorttia.

Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin noin klo 7:00-17:00 väliselle ajalle. Työvuorojen pituus on 8h. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Palkkaus on Vartiointialan työehtosopimuksen mukainen 4. tason palkka (2199e/kk). Tarjoamme myös uusille työntekijöille 500e:n bonuksen 8kk työsuhteen jälkeen.

Pätevyydet

Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, sillä perehdytämme aina uudet työntekijät tehtäviinsä. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat:

- Hyvä paineensietokyky
- Oma-aloitteisuus
- Positiivinen asiakaspalveluasenne
- Hyvä kielitaito: hoidat asiakaspalvelutilanteita suomen ja englannin kielellä.
- Digitaidot: käytät sujuvasti tietokoneen perusohjelmistoja ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön.
- Olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on nuhteeton tausta

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme sinulle myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa. Uskomme urakehitykseen ja aulapalveluidemme monipuoliset työtehtävät antavatkin sinulle siihen mainion mahdollisuuden!

Lisätiedot

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hakuohjeet

Työ alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Haku on auki 31.7. asti, mutta hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Kuikka ([email protected]).

Jätä hakemus: https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999995424564-turvallisuuso...
Yhteystiedot: Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, [email protected]
Työpaikan osoite: Elimäenkatu 28, 00520 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Ilmoitus jätetty: 21.06.2024 09:20
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: eb5c20b2-166b-4852-a37d-87828d113496

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Securitas vaikuttavuus

Securitas synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Securitas synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Securitas

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Securitas Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Turvallisuusoperaattori aulapalveluille Pasilaan

Securitas Oy
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti