Skip to main content

Turvallisuuspalvelupäällikkö

Senaatti-kiinteistöjen turvallisuusyksikössä Kouvolassa on paikka turvallisuuden huippuammattilaiselle. Miksi sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua?

Mitä tarjoamme Sinulle

  • Vastaat osaltasi Suomen valtionhallinnon asiakkaiden työympäristöjen ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Kohteet ja asiakkuudet ovat vaativia - ja siksi työssä onnistumisen tunteet takuulla palkitsevat. Työlläsi on merkitystä.
  • Työtäsi tukee vastuullinen, viihtyisä ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme - kuten myös asiakkaillamme - on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. Kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin!
  • Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, joustavat työajat, mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä monipuolisen tehtäväkentän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä.

Senaatti-kiinteistöt tarjoaa valtionhallinnon asiakkailleen toimitiloihin liittyviä turvallisuuspalveluita, jotka sisältävät mm. teknologiapalveluita, aula- ja vartiointipalveluita, suojelujohdonpalveluita sekä asiantuntijapalveluita.

Turvallisuuspalvelupäällikkönä tuet ja kehität Senaatti-kiinteistöjen Itä-Suomen alueen työympäristöhankkeiden aikaista toimintaa yhteistyössä muiden Senaattilaisten kanssa. Tehtävässäsi vastaat turvallisuuspalveluiden sopimisesta ja organisoinnista sekä palveluiden ja teknisten kokonaisuuksien kilpailuttamisesta ja laadusta. Osallistut alueen palvelutuottajien toimintatapojen ohjeistamiseen, kouluttamiseen ja valvontaan sekä ohjaat turvallisuuspalveluihin liittyvää toimittajaverkostoa yhdessä Senaatin kiinteistöpäälliköiden sekä projekti- ja rakennuttamispäälliköiden kanssa.

Lisäksi osallistut Senaatin organisaatioturvallisuuden varmistamiseen ja kehittämiseen (koulutus, ohjeistaminen, tarkastaminen) ja varautumissuunnitteluun (jatkuvuus- ja toipumissuunnittelu, häiriö- ja poikkeustilanneohjeistus).

Hae meille turvallisuuspalvelupäälliköksi, jos sinulla on

  • soveltuva työkokemus tai korkeakoulututkinto
  • turvallisuusteknologian asiantuntemusta ja projektiosaamista
  • turvallisuuspalveluiden organisoimiseen ja palveluntuottajien ohjaamiseen liittyvää kokemusta
  • riskienhallintaan ja organisaatioturvallisuuteen liittyvää asiantuntijuutta
  • turvallisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemusta/opintoja/kursseja
  • turvallisuusteknologian asiantuntemusta ja projektiosaamista
  • hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö ja esiintymistaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • asiakas- ja ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen sekä aikaansaava toimintatyyli.

Arvostamme

Arvostamme kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden asiantuntemusta, kokemusta palveluprosesseista sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hallitsethan tavanomaisimmat toimisto- ja tietojärjestelmät ja kykenet omaksumaan uudet järjestelmät nopeasti.

Valintaprosessimme

Ilmoitamme avoimet työpaikat kotisivuillamme, sähköisissä hakukanavissa tai lehdissä. Hakemusten vastaanottamisen jälkeen järjestetään valittujen henkilöiden haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit (käytetään toimihenkilö- ja esimiesrekrytoinneissa), joista hakija saa itselleen palautteen. Jokaiselle hakuprosessissa mukana olevalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Teemme hakijan suostumuksella turvaselvityksen ennen työsuhteen alkua.

Jätä hakemuksesi viimeistään 27.10.2024.Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspalveluryhmän päällikkö Pia Leivo, p. 041 533 6082

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Turvallisuuspalvelupäällikkö

Kouvola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti