Skip to main content

Työmaainsinööri / Sakela Rakennus Oy


Kasvun myötä haemme nyt Sakela Rakennus Oy:lle TYÖMAAINSINÖÖRIÄ saneerauskohteeseen Rovaniemen alueelle

TYÖTEHTÄVÄ

Tehtävässäsi työmaainsinöörinä hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, kustannusten laskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua. Olet omalta osaltasi varmistamassa työmaiden kokonaisvaltaisesta ja laadukkaasta läpimenosta. Tulet toimimaan tiiviissä yhteystyössä muiden työnantajan toimihenkilöiden kanssa. Pääset osaksi merkittävää saneeraushanketta Rovaniemellä sekä työskentelemään myös muiden mielenkiintoisten projektien kanssa.
 

ODOTAMME SINULTA

  • aiempaa kokemusta työmaainsinöörin tehtävästä
  • rakennusalan koulutusta (insinöörin, teknikon tai rakennusmestarin koulutusta)
  • hyvää organisointikykyä, ongelmanratkaisukykyä sekä järjestelmällisyyttä
  • teknisten kuvien lukutaitoa sekä talouden tunnuslukujen ymmärrystä
  • hyviä kommunikointi- ja tietoteknisiätaitoja
  • tavoitteellista- ja kehittymishaluista työskentelytapaa


TARJOAMME SINULLE

Vakituisen työpaikan luotettavassa rakentamisen kasvuyrityksessä, missä jokaisen työpanosta arvostetaan. Tehdystä työstä maksetaan kokemuksesi mukainen kiinteä ja motivoiva kk-palkka. Kiinteän palkan lisäksi pääset mukaan tulospalkkiomalliin, missä lisäansioita kertyy työmaiden etenemisen ja onnistumisten mukaisesti. Sakela tarjoaa henkilöstöetuna henkilöstölleen myös e-Passin käytön.

Tehtävässäsi pääset osaksi modernia ja nuorekasta rakennusliikkeen kasvutarinaa ja ehkäpä kirjoittamaan seuraavan luvun, missä näkyvät yhteiset onnistumiset. Sinulla on mahdollisuus myös näyttöjen myötä halutessasi kasvaa yrityksessä isompaan rooliin, jolloin voit itse vaikuttaa millaista urapolkua lähdet yrityksessä kulkemaan. Sakelalla arvostetaan avointa kommunikointia ja ideoita, jolloin koko henkilöstöllä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan.
 

SAKELA RAKENNUS OY

Sakela Rakennus Oy on täyden palvelun rakennusliike Pohjois-Suomessa, jonka toimialueena on koko Suomi. Toimistot palvelevat Kajaanissa, Oulussa ja Rovaniemellä. Yrityksen palveluihin kuuluvat uudis- ja korjausrakentaminen, elinkaarirakentaminen sekä kokonaisvaltainen rakentaminen eli KVR-rakentaminen. Sakela rakentaa niin asuintalot, liike- ja toimitilat, julkisrakennukset, teollisuusrakennukset kuin pienemmät osaurakat. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 100 ammattitaitoisen työntekijän lisäksi joukon luotettavia alihankkijoita. Yritystoiminnan kantavia perusarvoja ovat mm. asiakastyytyväisyys, sovitusta kiinnipitäminen sekä laadukkaan työn tekeminen, jota varten on kehitetty oma laatujärjestelmä. Tutustu tarkemmin työntekijöiden kokemuksiin Sakela Rakennuksesta työpaikkana: https://www.youtube.com/watch?v=rUkh5_3ZXQ4 ja yritykseen osoitteessa: www.sakela.fi

 

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 07.07.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista/hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Johanna Berglund p. 040 184 7289 [email protected] 

Kiitos hakemuksestasi! ⭐

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työmaainsinööri / Sakela Rakennus Oy

Adecco
Rovaniemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti