Skip to main content

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-koneita ja -laitteita Suomessa. Maanrakennuskoneiden lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT®-moottorit, - generaattorit ja -varavoimajärjestelmät sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 250 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa. www.avesco-cat.fi

Haemme kokenutta

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen

projektiimme Kymenlaakson alueelle.

Tehtävä on määräaikainen, alkaen joulukuussa 2024 ja päättyen arviolta elokuussa 2025. Mahdollista on, että työt jatkuisivat seuraavalla projektilla samassa kohteessa.

Työmaapäällikkönä vastaat datakeskusprojektityömaan päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta ja valvonnasta varmistaen, että työt etenevät suunnitelmien mukaisesti aikataulussa ja budjetissa, sovitut laatukriteerit täyttäen. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten pääurakoitsijan, aliurakoitsijoiden ja asiakkaan kanssa, Avescon omaa projektiorganisaatiota unohtamatta. Varmistat, että Avescon "ääni" kuuluu eri toimijoiden ristipaineessa. Turvallinen työskentely on sinulle kunnia-asia ja varmistat sen toteutumisen työmaan turvallisuusohjeiden mukaisesti mm. ohjaamalla henkilöstöämme. Lisäksi pidät huolta siitä, että työmaan dokumentointi on järjestyksessä ja että eri sidosryhmät saavat tarvitsemansa raportit ajallaan ja laadukkaina. Työskentelykieli työmaalla on englanti. Esihenkilönäsi toimii projektipäällikkö.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta - voit olla esim. AMK- tai diplomi-insinööri
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta esihenkilötehtävistä teollisuuden työmaaympäristössä (esim. työnjohtaja, työmaapäällikkö, projekti-insinööri/-päällikkö)
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa, suomen kielen taito on merkittävä etu
  • Ajantasaisia IT-taitoja

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä organisointikykyä. Paineenkestävyys on välttämätöntä - projektin aikataulut eivät jousta ja eri sidosryhmillä on luonnollisesti erilaisia toiveita ja vaatimuksia. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta varavoimakoneista ja/tai datakeskuksien käyttöönotoista.

Tarjolla on erittäin mielenkiintoinen projektitehtävä kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Käytössäsi ovat modernit työvälineet, ja saat työsi tueksi mukavan ja osaavan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointikumppanimme Experiksen kanssa. Lähetäthän meille CV:si sivujemme kautta www.experis.com viimeistään 22.9 mennessä. Huomioithan, että aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Henrik Grönqvist, [email protected] ja Liisa Jenkins [email protected]m, p. 050 527 3453

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti