Skip to main content

Työnjohtaja 2-vuorotyöhön Eaton Electric Oy:lle

Haluatko olla mukana varmistamassa sujuvan tuotannon ja työturvallisuuden huipputason? Etsimme motivoitunutta työnjohtajaa, joka ottaa vahvan roolin tuotannon päivittäisessä ohjauksessa ja oman tiimin johtamisessa.

Eaton Electric Oy, alan johtava yritys energianhallinnan ratkaisuissa, etsii nyt kahta työnjohtajaa liittymään kasvavaan joukkoomme. Olemme avanneet uuden, modernin tehtaan, jossa olemme käynnistäneet uuden tuotantolinjan tehtaaseen siirtyneelle tuotteelle. Tämä tuotantolinja keskittyy uusien UPS (Uninterruptible Power Supply) -laitteiden valmistukseen, jotka ovat elintärkeitä energian jatkuvan ja häiriöttömän syötön varmistamisessa kriittisissä kohteissa ympäri maailmaa.

Haemme siis asiakkaallemme Eaton Electric Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen kahta työnjohtajaa. Työnjohtajana päävastuullasi on tuotantolinjan valvonta ja työntekijöiden turvallisuuden takaaminen. Johdat noin 20 henkilön tiimiä ja varmistat, että päivittäinen tuotanto etenee sujuvasti ja tehokkaasti. Tulet toimimaan asiakaslähtöisessä ympäristössä, jossa nopeiden toimitusten hallinta on ensiarvoisen tärkeää.

Roolisi kattaa myös:

  • Tuotannon esimiestyön ja valmistusprosessien seurannan
  • Viikoittaisen henkilöstöresurssien koordinoinnin vaihtelevissa tuotantotilanteissa
  • Aikataulujen suunnittelun ja läpimenoaikojen varmistamisen
  • Tuotannon toimintamallien kehittämisen ja osallistumisen kehitysprojekteihin

Työ tehdään 2-vuorossa ja viikoittainen työaika on 40 tuntia. Saat kattavan perehdytyksen ja tiimisi täyden tuen, jotta voit menestyä tässä roolissa. Työt alkavat sovitusti nopealla aikataululla.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä tuotantoympäristössä
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. elektroniikka, sähkö, automaatio tai tuotantotalous
  • Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
  • Käytännönläheistä ja tavoitteellista työotetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Olet innostunut ja luotettava esimies, joka pystyy toimimaan tehokkaasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Paineen alla kykenet näyttämään parhaat puolesi, ja suhtaudut haasteisiin ratkaisukeskeisesti.

Tarjoamme sinulle:

  • Todella kilpailukykyisen palkkauksen bonuksineen
  • Mahdollisuuden kehittyä kasvuhakuisessa ja innovatiivisessa organisaatiossa
  • Mielenkiintoisen roolin, jossa pääset aidosti vaikuttamaan tuotantoprosessien kehitykseen
  • Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin, jossa tukenasi on osaava tiimi

Aiempaa kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä ja hyviä IT-taitoja arvostetaan, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi ja johtamaan tuotannon tiimiä kohti uusia menestystarinoita, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle.

Miksi Eaton Electric Oy?

Me Eatonilla uskomme, että energianhallinta on avain kestävämpään tulevaisuuteen. UPS-laitteemme ovat keskeisessä roolissa tarjottaessa luotettavia ratkaisuja energian laadun ja jatkuvuuden varmistamiseksi. Työskentelemällä meillä pääset osaksi tiimiä, joka ei ainoastaan edistä teknologian kehitystä, vaan myös vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Jos olet innokas oppimaan uutta, kehittymään ammattilaisena ja osallistumaan merkityksellisten tuotteiden valmistukseen, Eaton Electric Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden.

Hae nyt ja tee urasi seuraava suuri askel meidän kanssamme!

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus hakulomakkeen kautta. Emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 30.10.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja 2-vuorotyöhön Eaton Electric Oy:lle

Barona Teollisuus
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti