Skip to main content

Työnjohtaja

Haemme toimeen tarttuvaa työnjohtajaa metalliteollisuuteen!

Työtehtävät

Etsimme energistä ja oma-aloitteista työnjohtajaa, joka ei epäröi kääriä omat hihat ja tarttua työhön. Tässä tehtävässä vastaat tuotannon sujuvasta toiminnasta, hallinnoit varastoa, huolehdit tilausten oikea-aikaisesta lähettämisestä sekä varmistat tuotteiden laadun ja oikeellisuuden. Tehtäviisi kuuluvat myös tuotannonsuunnittelu sekä esimiestyö.

Työ on kokoaikatyötä, ja työajat sijoittuvat klo 6-16 välille.

Odotamme

  • Kokemusta metalliteollisuudesta (ohutlevy)
  • Kokemusta työnjohdon tehtävistä konepajalla
  • Hyvää englannin kielen taitoa

Tehtävässä tarvitaan hyviä lähiesimiestaitoja sekä perus Office-taitoja, ja tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Koulutusta tärkeämpiä ovat kuitenkin kokemus, asenne ja esimiestaidot.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittää omaan osaamista
  • Kannustavan palkkauksen osaamisen mukaan

Jos koet olevasi motivoitunut, oppimishaluinen ja aktiivinen työnjohtaja, voit olla etsimämme henkilö.  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian! Käymme hakemukset läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Christa Sebire: [email protected] tai Viivi Chan: [email protected].

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA ry:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja

Pirkanmaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti